Cute Polka Dotted Pink Bow Tie Ribbon
hye!dah masok jangan lupe follow and tinggalkan jejak.tak suke? angkat kaki then blahh,okei. maaf penggunaan 'aq' kepada yang lebih tua, bye :)

August 16, 2012

Setelah itu dan ini , akhirnya !

 Ehem ... hello peeps! watcha u doin' right now? Tinggal bape hari jewk lagik kan nak abes bulan RAMADHAN . Allah ! sayu sangat hati nie. Cepat sangat mase berlalu. Adeq aq pon dah balek dari hostel. Abang-abang aq pon dah stop niage kat bazar. So, thats time to relex relex and relex. Amboii kau jahh! Macam dah takde bende nak buadd lagi kat rumah nie. Haha. 

 Okey laa, refer to the title, actually i nak bagi tahu something which make me hepy, happy and sooo heppy! hewhewhew . Ohh. Buang tebiat kejap >.< Tadii kan keluar pegii shopping barang-barang raye. Shopping untuk kali ke berape pon entah aq lupe. Lepas tu, jenjalan pegii kedai fone. Saje nak cuci mate kononnya. Haha. Okey tipu! Memang dah berniat dari awal. Nak tukar fone yang baik kepada yang lebih baik. Hahaha. Usha-usha dannn , akhirnya ! I get it ! yahoooo. Sangat riang ria raye betol laa. Lame dah pendam nak beli fone nie. Sebab fone nie sungguh ohhsem + comel. Memang sesuai untuk gadis macam aq. hewhewhew *geli pulak aq nak gadis-gadis segale :-P

 Okey, aq memang takde keje lain selain tukar fone kan. First fone touch screen, Xperia x8  tapi selepas kejadian ini , beli lagii fone xperia x8 tapi warna putih. Then skunk, dah boring kot guna fone tu, tu pasal laa terus nekadd nak tukar. Haha. Ehh. aq bukan anak orang kaye tau! So jangan kidnap aq. Haha. Setelah itu dan ini , akhirnya .......................................... yes ! i get it :)

*inilaa skunk yang jadii baby mini aq :)

3 comments:

SyamimiNazifa said...

sedih ramadhan nak meninggalkan kita :'>

❀M!sz Zuhayra❀ said...

Tau takpe kan? :)

man said...

selamat hari raya..sila lah ke blog sy..http://ajax85.blogspot.com

 
✮ This blog is belongs to me ✿ Alright reserve done by MISS BLOSSOM ✮