Cute Polka Dotted Pink Bow Tie Ribbon
hye!dah masok jangan lupe follow and tinggalkan jejak.tak suke? angkat kaki then blahh,okei. maaf penggunaan 'aq' kepada yang lebih tua, bye :)

August 29, 2012

BILA PTPTN MASUK ?

 Hye ! Selamat Hari Raye , mintak maaf zahir batin (^__^) . Tak terlamabat kan nak wish ? HAHA . Semenjak abes puase nie , punye laa pemalas aq nak update entry nie . Bersawang-sawang dah blog aq nie -.- Ingat nak update pasal raye , malas . Nak update pasal reunion dengan member sekolah dulu pon malas . Lagii satu paling MALAS ... nak kena balek USIM dah minggu depan =.= lagi laa malas . Dah best duduk rumah hampir 2 bulan , pastu nak kena hadap assigment , lecturer , kuliah/kelas bagai . Perghhh :'(

Tapi nak buadd macam mane kan ? Kena laa jugak balek . Takkan taknak belajar pulak ? acecececehh poyo pulak jadii budak baek kat cnie -..- Okeyh , refer to the tittle , BILE PTPTN nak MASUK ?? Haaa ! Ini mestii budak-budak U suke sangadd dengar berita nie . Nak-nak lagii minggu depan dah kena balek U memasing . Hewhewhew ^^ . Nak tau ? Okey tengok bawah nie :)



Haaa ! Klik lhaa . Jangan malu-malu cat pulak :)
Okey baii .

2 comments:

NuRuL said...

hehe wahhh cepatnya ptptn masok sem ni.

bagus3.

thx 4 da info..:)

❀M!sz Zuhayra❀ said...

Heee, tau takpe. Cepat kan ? :)

 
✮ This blog is belongs to me ✿ Alright reserve done by MISS BLOSSOM ✮