Cute Polka Dotted Pink Bow Tie Ribbon
hye!dah masok jangan lupe follow and tinggalkan jejak.tak suke? angkat kaki then blahh,okei. maaf penggunaan 'aq' kepada yang lebih tua, bye :)

August 3, 2012

RESULT OHH RESULT !

Haii ! Amacam puase nie? (takde ayat nak tanye ape -.-)
Oke, malas nak cite panjang lah kan. Semalam, budak-budak USIM dah kecoh kate result sem lepas dah keluar. Aq pon tak ketinggalan dlm kekecohan tu. Harus lah kan. Aq pon student USIM jugak lol  . ayat nak bangge :-P
Then, time nak bukak eWadi uh, tak boleh pulak. Adehh. Geram sey mcm nak baling laptop nie jewk. ohh tidak. sayang-sayang :) Aq pon malas nak amek tau lagik . 
Last-last tutop then tido . Abes cerite. 
Pastu lepas sahor esoknye, aq berusaha lagik nak bukak. Pon line bz. Menyampah laa budak-budak nie. Time aq nak bukak mesti ramai jugak yang serbu. Tu pasal laa tak boleh nak log-in. Then aq kuburkan jewk lah hasrat aq tu. Maleh den nok layann. 
Pastu tengahari try lagik. Alhamdulillah boleh masok. Klik sane klik sini. dub dab dub dab dub dab ..... takot sero lonim . cehh, kelantan mariiiii ... ahernyaa ...
ALHAMDULILLAH ! aq bersyukor. Even tak dapat DEANLIST , tapi result yang aq dapat tu cukop lah sekadar cecah angka 3.++ . Bukan senang tauu . sobsobsob .. terharuu . Haha . Sebab aq nie tak pandai macam korang . Malas jewk lebih . Haha . Oke baii :-P


Insyaallah, next sem got DEKAN ! aminn ya RABB :)

4 comments:

aisyah humaira' said...

tahniah !!
niera kos akidah agama :)
pointer kita lebih kurang la..blm sampai dean list lagi..tapi still 3.++ hehe :)

please bagi komen ..
perlu ke?
http://www.aisyahhumaira.com/2012/08/perlu-ke-niera-tutup-blog-ini.html

❀M!sz Zuhayra❀ said...

hee, tengs nd tahniaa jugak.
okeII, bole jewk ^^

SyamimiNazifa said...

tahniah x)

❀M!sz Zuhayra❀ said...

thanks :)

 
✮ This blog is belongs to me ✿ Alright reserve done by MISS BLOSSOM ✮