Cute Polka Dotted Pink Bow Tie Ribbon
hye!dah masok jangan lupe follow and tinggalkan jejak.tak suke? angkat kaki then blahh,okei. maaf penggunaan 'aq' kepada yang lebih tua, bye :)

April 21, 2012

YOU ARE THE NUMBER ONE

ASSALAMUALAIKUM

Oke, morning u all. Wah , pepagi suda update ini blog. HAHA. Takde keje lah kononnye. Padahal banyak giler kot assigment aq nak kene submit next week. Fortunately, video bahase arab & english group aq dah settle shooting. Tinggal keje mengEDIT jewk lah. Harus lah keje aq kan. Heeee. Oke lah taknak banyak cakap. Juz nak cerite jewk nie. Erm, aq punye spect mate kan hilang tau (T___T) sedey yang amat la sey sebab baru dekat 2 bulan aq buad , dah hilang. Perghh. Giler tak gile la kan aq punye cuai nie. Teruk betoii. Hm, pastu dah cerite-cerite dekat mak aq. Naseb baek dye oke jewk. Sebab aq ade lagi spect yang lame. Then, semalam mak aq chat dekat fb ..

''kakak da jumpe spect?''
belom lagik, takpe lah. Nty kakak try cari lagi .
'' hm, cari kat kedai, mesti jumpe punye ''.
erk??apakah? 
 Aiyaa, sabo jewk lah kan mak aq nie. Buat lawak pulak. Hm, pape pown. you are my number one ! I lev u mum :)

I was a foolish little child
Crazy things I used to do
And all the pain I put you through
Mama now I’m here for you


For all the times I made you cry
The days I told you lies
Now it’s time for you to rise
For all the things you sacrificed

Oooh
If I could turn back time rewind
If I could make it undone I swear that I would
I would make it up to you
Oooh
If I could turn back time rewind
If I could make it undone I swear that I would
I would make it up to you

Mom I’m all grown up now
I’ts a brand new day
I’d like to put a smile on your face everyday

Mom I’m all grown up now
And it’s not too late
I’d like to put a smile on your face everyday

You know you are the number one for me
You know you are the number one for me
You know you are the number one for me
Oh oh
number one for me

Now I finally understand
That famous line
About the day I’d face in time
Coz now I have a child of mine

Even though I was so bad
I’ve learnt so much from you
Now I’m trying to do it too
Love my kids the way you do

Oooh
If I could turn back time rewind
If I could make it undone I swear that I would
I would make it up to you
Oooh
If I could turn back time rewind
If I could make it undone I swear that I would
I would make it up to you

Mom I’m all grown up now
I’ts a brand new day
I’d like to put a smile on your face everyday

Mom I’m all grown up now
And it’s not too late
I’d like to put a smile on your face everyday

You know you are the number one for me
You know you are the number one for me
You know you are the number one for me
Oh oh
number one for me

There is no one in this world
That can take your place
Oooh I’m sorry for ever taken you for granted

I will use every chance I get
To make you smile
Whenever I’m around you

Now I will to try to love you
Like you love me
Only God knows how much you mean to me

Oooh
If I could turn back time rewind
If I could make it undone I swear that I would
I would make it up to you
Oooh
If I could turn back time rewind
If I could make it undone I swear that I would
I would make it up to you

Mom I’m all grown up now
I’ts a brand new day
I’d like to put a smile on your face everyday

Mom I’m all grown up now
And it’s not too late
I’d like to put a smile on your face everyday

The number one for me
The number one for me
The number one for me
Oh oh
number one for me


SAYANG MAK SAYE :)

April 17, 2012

Adoi ! Buzy sangat ke ?

assalamualaikum ..

Hello peeps .. erm, setelah kembalinye diriku ke kampus, rutin dijalankan seperti sediakala. Always bz dengan asaiment yg entah kan bilerr nak siap. Maken hari makin banyak pulak rasenye. Haisssh. ashane nie? Sem lepas dah janji tanak postpone assigment. Tapi laen pule jadinye laa nie. Hm. Nak buat cmne kan. Dah namenye student, so always laa takde mase. Masenye dengan buku-buku or note jewk piraaahhhhh !! ..HAHA. Sampai kan, aq nie dah penat sgt pastu selesema la, nk demam la, batuk-batuk lah. Camne nk study cmtu? Tapi aq teroskan jugak taw. Demi menyiapkan segale keje yg ade.. Actually, takde pon niat nak post entri panjang-panjang. saje jewk nk post sebab nak menyatakan isi hati yang terlalu gembire sebab tetibe lecturer batalkan kelas...yeahhhh.. melonjak kegembiraan masing-masing. HAHA. Oke bye nak tido :)


jangan jadi cm aq dan jangan kacau aq. Haha :DD





April 14, 2012

AKHIRNYA ! Yeah !

..assalamualaikum..

Mesti teruje kan ? Masok belog aq yang kini berwajah baru. HAHA. Cantek + cute tak ? Macam owner blog nie jugak kan? perasan suda ! HAHA. Adat lah kan orang perasan nie. (==') . Hm, amacam? Oke ke tak tema aq kali nie? Ekceli tak sure jugak nak buad kaler nie, tapi aq saje-saje try. If tak cantek, nty aq tuka la kaler laen pulak. Heeeee. alangkah rajennye diriku ini. Setelah berpenad lelah dudok kat kerusi yang empuk sampai nak tercabot pinggang aq yang kurus melidi nie, dan akhernye siap jugak kerje editing blog yang selame ini aq tinggalkan. Mungkin tak secantek korang punye, tapi aq puas aty sebab aq buat sendiri sume nie sambil melihat TUTORIAL yang google semalam. Naseb lhaa jumpe kan. Trimas to owner tutorial. Kalau korang nak, pegi la kat blog beliau. :)

Dan akhernye sekali lagi, hm, (timing sedey pulak) petang nie aq dah nak gerak balek USIM pulak. Hadeii, malas nyer. Biler memikirkan assigment yang banyak menggunung tuh,adoi, semangat terus luntur mcm ais ketol kene panas. Tapi nak buad mcm mane kan? Hidup mesti diteruskan. Yang pergi tetap pergi. Erk! Eh, salah point pulak. Hm. oke laa. Kerje da selesai , yang belom settle lagii nie ialah ... nak mengemas barang. Lagi laa malas. Haish! Malas saje laa aq nie. Tak bole-tak bole !! mesti kene berubah nie. Oke-oke. Bubye :)

* abaikan muke aq tuh! 
same tak warne tema dlm pic nie dgn blog aq? :/


April 13, 2012

Blog review By Erysha

Photobucket

Peace you all :)
Memandang kan tengah boring gilerr yang amat sgt kan, so, aq pon berblog-walking. Then terjumpe lhaa
satu entri nie. Tetibe laa rase nak join pulak mende alah nie. Heeeee. Jom join skaki :)

Oke, korang bace laa ye ape syarat-syarat nye kat SINI , tak pon korang click kat banner
cute atas tuhh . Oke , selamat menJOIN kan diri :)


April 11, 2012

JOM MASOK SINI :)

Photobucket

assalamualaikum :)
Hye. oke mmg pelik kan bg salam due kali. Tapi, ade korang jawab? Kalau belom, sile laa jawab ye encik/cik (: , hm , ekceli saje jewk nk suro korunk masok dlm belog aq nie. Nak kasik  teruje dengan tajuk entri yg tak berape nk HOTSTUFF bagaii. Tapi mesti usehe aq bagai mencurah air ke daun keladi dan air tempayan dicurahkan. eh, betol tak? argh,kompius. Tapi confident dengan diri ini. Agar tidak bengang sambil amek kepale nyorok kan bawah katil. HIHI. Ade kaw nak buat? Mesti tak kan. HAHA. 
Okei, apabile korang da masok, mesti tertanye-tanye dengan sejuta enamploh soalan kan, apesal aq buat entri pelik bagai org hilang akal. oke, mintak maap sebab terjebak kan korang kat cnie. Saje jewk nak kasi buat entri panjang-panjang yg merepek entah ape-ape sampai aq kekeringan idea dek nak meyakinkan agar korang betol-betol bosan apebile membacenye. Didn't you? HAHA. oke laa, straight to the point :)

Ekceli, semalam-semalam nye kan, lepas aq dan kawan-kawan aq balek drpade majlis kahwen yg best + hottstuff (sebab member sendri kawen kan) , kami pon teros meneros menuju ke CS (city square pade yang kurang tahu mengenainye). Tanpe akal yg panjang , kami teros tunaikan hajat yg tidak seberape agar boleh melepak-lepak dgn jaye nye bersame-same. Ohwsem, mmg best hang out dengan kawan-kawan sebab dah berkurun lame nye tidak jumpe :). Memang best sebab my boifie aq pon turut same. Wink-wink. Lagi best sebab aq tengok wayang kan yang tajuknye..... 3 TEMUJANJI ! Wahh, begitu tacing ekceli aq tengok cerite tuu. Tapi aq bersabar jew lhaa. Jage imej yang tak seberape konon nye :-P. Oke, nak promote nie. Kalau nak tengok pegi lahh sekarang. Mmg tga hot lah cerite tu, agaknye lhaa. Kalau tanak tengok kat wayang, oke, tunggu cerite tu kuar kat ASTRO FIRST. Tengok dgn family mertua sekali. HAHA. oke laa. BABAii.

Feeling itu harus la ade :)


April 9, 2012

ALAMAK ! BILE TURN AKU ?

Photobucket

(=____=)
Erk. apesal mcm tuu pulak kan gambar atas nie. Hm, nevermind. Takde kene mngena laa.
Okei okei. You all ape kabar sey ? Lame kan tak update blog nie.
(asal ade entri baru mesti aq ckp bnde yg same kan?) HAHA.
Tak nak merepek bende pelik-pelik lhaa. Nak cerite nie. 
''Semalam kan , aq ngn membe2 lame aq pegi Majlis Kenduri Kawen
member aq sendiri. Pehhh. Macam tak pecaye jewk member sendiri dah kawen kan. 
HAHA. Ape lagii, masing-masing sebok laa bercerite bile turn mereka nak sampai. Mcm minah
kepoh dah aq rase time kenduri tuh. Igt majlis sendiri ke pe nak bising-bising. HAHA.
Abes tuu, kiteowg pon da lame gilerr bapak tak jumpe. Pastuu dah jumpe tuu kepoh nye macam
10 tahon sey tak jumpe. HAHA. Pape pown mmg seronok giler laa dpt jumpe
kawan-kawan rapat. Nak-nak lagi pegi kenduri kahwen kawan sendiri kan.
Agak teruje lahh. Heeee, pape pown aq doakan agar ZAFIRAH and her husband bahagia
hingge ke aher hayat . AMEEN, ehh, tolong laa doakan sekali ye :)
Oke-oke, adat laa kan. Dah jumpe mesti nk bergambar segale. Tapi tak dpt bnyk laa.
Sebab tga huru hara ramai owg time uh. Kiteowg pulak sebok2 nak bergambar. HAHA.
Normal laaa kan. Oke jom tengok :))

ZAFIRAH BT DAUD.
Alololoo, so suweet , mcm lolipop :D
Kesian pengantin tu , berpeloh-peloh :)
hujung kiri ue , HABIBAH and her boy , RADHI. Then , LISA sebelah tu.
Belakang uh , HAFIZA AZMI.
Lame tak jumpe dye :)
Kawan-kawan tersayang :)
<Normah, mariam, iklimah, anim,yaya, fiza>
Buroknye muke aq =='
Muke teruje sume :D
Beliau memotong kek.
SUKE-SUKE :)
Ohh tidak! Terserlah tak cukop inci =='

Hm , okei. Dah habes. Amacam ? Ade rase tak mcm korang yang pegi?
HAHA. K laaa , bye :)

April 1, 2012

SWEET MEMO IN GUA TEMPURUNG

Photobucket

TOINKTOINK !!
Wahh. Lame kan tak update belog kesayangan aq nie. Buzy gilerr memanjang ,kalah PM yang
sedang membuat kertas kerje utk melanjutkan pelajaran beliau. HAHA.
Based on title, semalam aq ngn kengkawan aq sume pergi JELAJAH GUA TEMPURUNG kat 
GOPENG, Perak under USIM. Fuhh, jaoh perjalanan luas pemandangan. Ehh, tak-tak . Hehe.
 Perjalanan kami sejauh 4 jam. Kilometer brape aq tak taw lahh. Bukan kerje aq ukor jalan.
 HAHA.Paling best sebab kengkawan aq seramai 10 owg yg pergi. Mane tak best
 kan kalau jenjalan dgn kawan-kawan ^_^. Korang ade ? Takde kan. HAHA.

Memang penad + saket lah kan. Kepale aq boleh biol sey terhantok batu-batu atas kepale
dalam gua tuhh. Maklom lah tinggi aq kan tinggi ==' . HAHA. Bukan ape, owg sume
merangkak, aq sebok nk berdiri jugak. Bajet tak kene lah kan batu-batu tu. Kejap lagik tak 
perasan banyak gilerr batu. Dan akhirnye ... DISH !! adoii. Saket gile! Boleh bocor sey
kepale aq. Padan ler muke kan. Hm. Pastu kan , ekceli dalam mase kiteowg
merangkak-rangkak dlm air uh, rupe-rupenye ade ular sey. Tapi takde sape yg gtaw 
sampai lah kiteowg dah nak sampai luar gua , baruu lah ade bomba masok gi tangkap
ular tuhh. Beso giler kot an. Eeeii, geli + takott. Naseb baek sume student selamat. Alhamdulillah :)
Perjalanan dalam gua tuu selama 2 jam lebey. Lame tak ? Mmg adventure sangat2 lah. Meluncur 
kat batu-batu tuu. Mcm nk tercabot jantong aq. HIHI. Tapi seriously best gilerr. 
Nak tengok tak pic-pic kami ? Jap-jap.

 Ekceli nie pic last sekali. Tengok baju basah lencon .
 









Terserlah aq tak cukop inci =.=


Teruje kat dlm air .
Lepas gian maen air .

Baru sampai GUA TEMPURUNG
B4 masok gue .

Tunggu turn nk meluncur 





Agak menyeramkan. Tapi best :)




Sempat lagik kan .

Di mana jua berada camere tetap di sis :D
Takot nak masok >.<


jom jelajah gua tempurung


P/s : Sory arr . Entri too long . Serabot cket laa pic-pic nie coz
penad brjalan dlm gue nihh. 

 
✮ This blog is belongs to me ✿ Alright reserve done by MISS BLOSSOM ✮