Cute Polka Dotted Pink Bow Tie Ribbon
hye!dah masok jangan lupe follow and tinggalkan jejak.tak suke? angkat kaki then blahh,okei. maaf penggunaan 'aq' kepada yang lebih tua, bye :)

April 14, 2012

AKHIRNYA ! Yeah !

..assalamualaikum..

Mesti teruje kan ? Masok belog aq yang kini berwajah baru. HAHA. Cantek + cute tak ? Macam owner blog nie jugak kan? perasan suda ! HAHA. Adat lah kan orang perasan nie. (==') . Hm, amacam? Oke ke tak tema aq kali nie? Ekceli tak sure jugak nak buad kaler nie, tapi aq saje-saje try. If tak cantek, nty aq tuka la kaler laen pulak. Heeeee. alangkah rajennye diriku ini. Setelah berpenad lelah dudok kat kerusi yang empuk sampai nak tercabot pinggang aq yang kurus melidi nie, dan akhernye siap jugak kerje editing blog yang selame ini aq tinggalkan. Mungkin tak secantek korang punye, tapi aq puas aty sebab aq buat sendiri sume nie sambil melihat TUTORIAL yang google semalam. Naseb lhaa jumpe kan. Trimas to owner tutorial. Kalau korang nak, pegi la kat blog beliau. :)

Dan akhernye sekali lagi, hm, (timing sedey pulak) petang nie aq dah nak gerak balek USIM pulak. Hadeii, malas nyer. Biler memikirkan assigment yang banyak menggunung tuh,adoi, semangat terus luntur mcm ais ketol kene panas. Tapi nak buad mcm mane kan? Hidup mesti diteruskan. Yang pergi tetap pergi. Erk! Eh, salah point pulak. Hm. oke laa. Kerje da selesai , yang belom settle lagii nie ialah ... nak mengemas barang. Lagi laa malas. Haish! Malas saje laa aq nie. Tak bole-tak bole !! mesti kene berubah nie. Oke-oke. Bubye :)

* abaikan muke aq tuh! 
same tak warne tema dlm pic nie dgn blog aq? :/


No comments:

 
✮ This blog is belongs to me ✿ Alright reserve done by MISS BLOSSOM ✮