Cute Polka Dotted Pink Bow Tie Ribbon
hye!dah masok jangan lupe follow and tinggalkan jejak.tak suke? angkat kaki then blahh,okei. maaf penggunaan 'aq' kepada yang lebih tua, bye :)

October 30, 2012

SEGMEN : JOM FOLLOW



Again join the segmen :) Macam biase kalau nak join just click the banner .

Bilangan Follower : 270 

Segmen : Jom Tukar Link Bloglist

Tibe-tibe rindu nak join segmen mcm nie . Lame dah kot tak active kan blog nie :)
Jom join sape yg nak :) Click the banner okey .

oke done ! :)


October 29, 2012

NEW UPDATED

 Hai hai :) Ohh . Gile lame lah kan tak update dis blog . Serious aq rinduu gilerr nak post-post segale . Tapi mase tidak pernah mengizinkan -.- . Sentiase buzy sejak dah naek sem 3 nie . Gaye mcm dah final sem :-P . Hm , lagi satu reason sebab aq jarang bukak and update blog nie , ketandusan line or wireless . Tuihh laa KOLEJ baru aq tuhh . Ingat kan ade laa WIFI , rupenyee takde . Cam hampeh betol laa -.- 

 Oke laa , stop cite pasal kolej . Now , aq kat rumah dah . Setelah sebulan lebih tak balek JOHOR , time nie lah baru ade mase nak balek . Opss , bukan LUPA DARATAN oke , takde mase :-) . Sampai ruma hari SELASA minggu lepas . Seminggu dah kat rumah , baru hari nie nak update . Hihi . Biase lah saye nie kan buzy sokmo >.< kalah SULTAN JOHOR ^_^ okeyh tipuu jee . Rabu jee aku dah balek kampung . Sampai lah ari ahad lepas baru sampai rumah . Kampung pon ade dua kan , tu pasal lah lame sikit stay :) name pon raye kan kan kan . 

 Sepanjang bebulan-bulan tak balek JOHOR , sampai tak perasan dah midsem . Cepat nyee lahai mase tu berlalu kan ? Lepas nie dah tak balek johor dah kalau kaki dah jejak kat NILAI :') . Lepas nie lagi lah buzy dengan assigment , presentation , EXAM pon tidak ku lupe -.- Sungguh mengujakan bile daftar course mase awal semester ari tu . TUJUH subject . Okeyh takde hal laa . Tapinyeee ? ENAM subject arab , satu jee ENGLISH . Ouchh , apakah ? At the same time teros fikir '' boleh ke tidak aku bawak semua subject arab nie '' . Risau kot sebab kurang nyee practice arabic , ecececeh aku nie . Tapi setelah belajar selame beberape minggu nie , ALHAMDULILLAH . Semuanya bole dikawal even sometime tu agak frust nak menerimanye . Tapi aq terus dengan berfikiran positive . INSYAALLAH semua urusan akan dipermudahkan , AMIN YA RABB :-) 

  Dah naek semester 3 nie , terase laen nye bila berada kat fakulti . Yelah , dah jadi senior ( sangat lah kan -.- ) Tapi bukan itu yg aq nak cerite kan . HIHI . Actually , seronok sem nie sebab kami ( zue , intan , lisa , nor , huda , syida , lela n fateen ) sentiase bersame-same ^_^ . Jadual  tak lah terlalu jaoh dan kuliah pon bersame . Kiteorang ade yang tak same kelas . Tapi bile kuliah tu sesame lah sume nye . Suke sangat :-) Terase ukhuwah tu sentiase ade bila dapat rumah pon sebelah menyebelah , makan sesame , tido sesame :') .  Suwitt kan ? Dengan ini saye mengaku , saya SAYANG kawan-kawan saye seperti FAMILY saye sendiri ^_^ juge kawan-kawan yang berkawan dengan saye selame saye hidup . amboi , menyayat hati betoi laa aq nie kan >.< 

 Mentang-mentang dah lame tak update , balas dendam lah kan nak update panjang berjela . HAHA . Tapi takde niat pon nak buadd cmtu sebenanye . Aku pon dah penad nak kerah tenaga nak cite ape lagik . So , setakat ini saje lah coretan saye pada kali ini . Laen kali saye sambung lagik okeyhh :-) Babababaii .

edited by HANNI NUR 


 
✮ This blog is belongs to me ✿ Alright reserve done by MISS BLOSSOM ✮