Cute Polka Dotted Pink Bow Tie Ribbon
hye!dah masok jangan lupe follow and tinggalkan jejak.tak suke? angkat kaki then blahh,okei. maaf penggunaan 'aq' kepada yang lebih tua, bye :)

August 31, 2012

ENTRY BERGAMBAR : FIRST REUNION

 Hallu my peeps ! Ohh berdentam dentum bunyi mercun + bunga api kat luar sane tu . Biasalaa , sambut merdeka lah kate kan . Hm , kalau tak sambut pon .. MALAYSIA still merdeka right ? Korang still lagii sayang MALAYSIA kan ? So, duduk diam-diam kat rumah jewk (acecehh, bajet mcm aq tak pernah keluar sambut kat dataran pulak --') Oke whatever laa . Sementara tengah rajin giler nie , aq nak update cket pasal REUNION kiteowg untuk pertame-tamenye setelah lebih kurang tiga tahon or dua taon tak jumpe :') Teruje tak teruje tak ? Sob sob .. HAHA . Okey , biar laa gambar yang mencerita kan segala nya di BATU PAHAT , Johor ......
ini rumah nabella , raye dulu dekat rumah dye .
bell , zue , iema , kiera , titin , bibah , yana & yaya :)
Lepas ruma bell , teros gerak g BP Mall sebab nk berkumpul . 
ALWAYS TOGETHER ! so sweet :')
silaa jeless , plesss .


sampai jewk BP Mall , jumpe memberII yang lain .
Then ... snap-snap :)
opss , dah habes makan. 
biba , iema , bell , zue , azain :)
oii , gambar curikk . tga khusyuk tgok MOHABBATEIN
my bestiest fren -> bell 
my BFF also -> yana & yaya
OMG! snap lagiik.
Kami kawan baik . Jangan pk apeII :)

 Okeyh ! habis daa . Hm , rinduu nak jumpe lagi . Insyaallah next year kite buadd lagi oke . hehe . Semoga ukhuwah yang dibina terjalin hingga ke akhirnya . Sayang korang dunia akhirat :')


August 30, 2012

Segmen Up Follower & Tambah Kenalan Part 3

miss Z berceloteh
Hye ! Today nak join segmen . Lame dah tak join :)
Sape yang nak join uh , juz klik the banner okey !

~ Follower terkini : 232 org 
~ Negeri asal : Johor 

Okey ! selamat berblogwalking keyh :)

August 29, 2012

BILA PTPTN MASUK ?

 Hye ! Selamat Hari Raye , mintak maaf zahir batin (^__^) . Tak terlamabat kan nak wish ? HAHA . Semenjak abes puase nie , punye laa pemalas aq nak update entry nie . Bersawang-sawang dah blog aq nie -.- Ingat nak update pasal raye , malas . Nak update pasal reunion dengan member sekolah dulu pon malas . Lagii satu paling MALAS ... nak kena balek USIM dah minggu depan =.= lagi laa malas . Dah best duduk rumah hampir 2 bulan , pastu nak kena hadap assigment , lecturer , kuliah/kelas bagai . Perghhh :'(

Tapi nak buadd macam mane kan ? Kena laa jugak balek . Takkan taknak belajar pulak ? acecececehh poyo pulak jadii budak baek kat cnie -..- Okeyh , refer to the tittle , BILE PTPTN nak MASUK ?? Haaa ! Ini mestii budak-budak U suke sangadd dengar berita nie . Nak-nak lagii minggu depan dah kena balek U memasing . Hewhewhew ^^ . Nak tau ? Okey tengok bawah nie :)



Haaa ! Klik lhaa . Jangan malu-malu cat pulak :)
Okey baii .

August 16, 2012

Setelah itu dan ini , akhirnya !

 Ehem ... hello peeps! watcha u doin' right now? Tinggal bape hari jewk lagik kan nak abes bulan RAMADHAN . Allah ! sayu sangat hati nie. Cepat sangat mase berlalu. Adeq aq pon dah balek dari hostel. Abang-abang aq pon dah stop niage kat bazar. So, thats time to relex relex and relex. Amboii kau jahh! Macam dah takde bende nak buadd lagi kat rumah nie. Haha. 

 Okey laa, refer to the title, actually i nak bagi tahu something which make me hepy, happy and sooo heppy! hewhewhew . Ohh. Buang tebiat kejap >.< Tadii kan keluar pegii shopping barang-barang raye. Shopping untuk kali ke berape pon entah aq lupe. Lepas tu, jenjalan pegii kedai fone. Saje nak cuci mate kononnya. Haha. Okey tipu! Memang dah berniat dari awal. Nak tukar fone yang baik kepada yang lebih baik. Hahaha. Usha-usha dannn , akhirnya ! I get it ! yahoooo. Sangat riang ria raye betol laa. Lame dah pendam nak beli fone nie. Sebab fone nie sungguh ohhsem + comel. Memang sesuai untuk gadis macam aq. hewhewhew *geli pulak aq nak gadis-gadis segale :-P

 Okey, aq memang takde keje lain selain tukar fone kan. First fone touch screen, Xperia x8  tapi selepas kejadian ini , beli lagii fone xperia x8 tapi warna putih. Then skunk, dah boring kot guna fone tu, tu pasal laa terus nekadd nak tukar. Haha. Ehh. aq bukan anak orang kaye tau! So jangan kidnap aq. Haha. Setelah itu dan ini , akhirnya .......................................... yes ! i get it :)

*inilaa skunk yang jadii baby mini aq :)

August 14, 2012

Segmen Follow @ Add


Oupsss! ish, Bole tak perasan pulak segmen nie kan.
Even lagii bape jam jewk nak tutup, still ade hati nak join lagik.
hewhew. oke baii :)

Lets join us !

August 12, 2012

YES ! i've DONE it


  Ohoooohoi ! buang tebiat -.- Di sini saye dengan banggenye nak memberitahu bahawasenye saye DAH / SUDAH habis berblogwalking dalam segmen ' syoknya blogwalking bersama aisyah humaira' ' . Korang hado ? :-P haha . Untuk pertame-tame kalinya aq BW seramai ini dalam satu masa . Lagi sekali .. korang ade ? :-P .

   Tapi aq suke sangat join segmen2 mcm nie . Sebab boleh kenal-kenal dengan blogger lain, then boleh tengok tutorial mane-mane blogger yg dah power gilerr bapak nye punn tu. Pastuu dapat tingkatkan lagii follower. ken ken ken? sila anggok kepala ! :-P tak caye ? betol lah . Try lah join segmen or GA yang ade. Takpon korang buat segmen or GA. Kompem meningkat traffic korang. Hihi. Muke confident gilerr nie tau. acecececehh .

   Banyak-banyak segmen, baru satu segmen nie jewk aq dah siap BW. Yang lain-lain tu belom lagii. Hahaha. Maklom lah, dah dekat raye nie sume nye nak bz kan? (tapi sebenarnya ku biasa-biasa saja -.-) Jangan risau , yang lain-lain tu aq akan BW and follow secepat yang mungkin. TAPI ! kena lah reply balek . Hihi. okey? Baii :-P


** puasa sila jangan tinggal , okei? :)

August 10, 2012

HOSPITAL OH HOSPITAL



 Hye! Lame dah tak update entry kan? Asyik join segmen and GA jewk. Sebab ? Takde sebab :-P . Okey, actually aq skunk dekat HOSPITAL COLUMBIA ASIA. Iye ! sudah tentu saye di COLUMBIA sekarang :D okeyh tak sebenanye :-P Tau tak dekat mane ospistal nye?... Haaa ! Dah tahu dah ke? Okey, never mind. Oupss ape ? awak tak tahu ? Meh saye bagi tau . Hewhew , merepek jewk lahh . Okey-okey. Ospital nie dekat NUSAJAYA . Tak berape nak jaoh sgt lah dengan rumah aku . Kalau drift bole sampai dlm 20 or 25 minit -.- . Kalau tak 45 minit dah boleh sampai :) Kejap ea , kasi tunjok itu sepital :-P
oke, nampak sgt google kt internet :D

How? Nice right :) Biasa lah hospital swasta . Eh , lupe nak bagi tahu ape sebab aq di tempatkan di sini utk pertame dan kesekian kalinye >.< Aq kat sini sebab nak jage mak aq yang baru tadi pagi sampai tengahari selesai operation. Act, mak aq kena saket ala-ala kanser payudara . Tapi belom sampai tahap tu lagi lah . Baru tahap tumor jewk . Kali pertame buat operation , oke lah . Doctor memang ade ckp penyakit nie akn tumbuh balek . Tapi utk jangka masa panjang . Hm , agaknya memang dugaan kami 1 family kot , tetibe bende tu tumbuh balik dlm mase yang cukup singkat. Operation 1st mase raye cina aritu . Now, dah kali ke 2 . How fast it grow right ? 

 Tapi aq bersyukor sgt2 sebab dapat jage mak aq kali nie . Hari tu adq aq yang jage sebab time tu aq ade kat USIM . Now , aq jage sebab adeq aq kat skola :-P . Alhamdulillah , dpt lah meringankan beban family dengan ade nya aq di sini . acecehh , bangge pulak dah . astaghfirullahala'zim !! oke tak-tak . Aq bangge lah dapat jage mak aq , dpt suapkn mak aq time makan and minum , dapat buat kan susu and segale air lah . Dulu time kecik-kecik , mak yang buat kan sume tu utk aq . Now time aq pulak lah nak balas segale jase yang belom tentu same pengorbanannye kan . So , korang , jage lah parents korang elok-elok oke ? :') 

 Okeyh , dah mlm + pagi . Mate nie nak tido . Tapi agak sukar utk dilelapkan . Sebab? Nurse asyik ulang alik masok bilik nie . Masok kan air , masok kan darah . Cucuk sane cucuk sini . Haishh , kesian mak aq :( . Takpe-takpe , nak cepat baik kan ? :) Akui lah memang sgt boring apabila di sini sebab asyik duduk dlm bilik jewk . Tapi name pon ospital SWASTA kan ? Facilities sume memang terbaik lah . Wad pon dapat yang sorang patient punye . Besar boleh tahan . Bilik air pon best . Channel tb clear sampai SINGAPORE punye pon ade . Dan paling best ..... wifi disediakan tapi pegawai ICT hospital lah yang masokkan pasword . Hewhewhew. Best! Kalau tak , memang tak lah kan aq nak update blog skunk :-P . Hahaha . Oke baii :) Jumpe di next episode !

saye sayang mak saye ! anda pula bagaimana ? :)

August 9, 2012

'Exclusive Ramadhan Giveaway by Kiera and Iera'



Now , join GA pulak . Saje jewk nak update blog *sebab takde idea nak
update story-mory lagik -.- oke , itu lah sebab nye :-P

Nak join? juz click the banner on above okeyh .
Hadiah nye sangadII menarik , tertarik kau memang DABOMB lah .
Hewhew . Nak tengok ? okey kat SINI 
Ohhsem right ? Oke, jomm join cepat-cepat .

Segmen : 'Jom join Bloglist CCI'







SAYA BUKAN BLOGGER DOODLE

Ohh, memang takde bende lain nak buat selain join segmen ^_^
Nak jugak ke? Lai-lai-lai !
Juz click banner kat atas tu jewk oke :)

Selamat menJOINkan diri and Salam Ramadhan !


Segmen : Blokwalking sambil follow




Tengok banner atas pon dah mcm menarik kan?
Okey, u all nak join? Jom laa cepatt ! Hihi
Syaratnya tak susah. Senang aje ^_^
Click banner kat atas tu okey?

Selamat berblogwalking and follow lah saye ! Hewhew * blushing 

August 8, 2012

Segmen ''Syoknya Blogwalking bersama Aisyah Humaira''





Oke, join lagik segmen.
Nak join? oke click banner on above.
Selamat berblogwalking lah ye :)

#WORDLESS WEDNESDAY


Hye ! oke hari ini birthday abah aq :)


8 OGOS 2012

August 6, 2012

Segmen: Jom Tambah Kenalan Di Hari Raya.




Nak join ? Sila klik banner kat atas nie okei :)
TAMAT: 25 Ogos 2012
(11:59 p.m)

SALAM RAMADHAN !


 
✮ This blog is belongs to me ✿ Alright reserve done by MISS BLOSSOM ✮