Cute Polka Dotted Pink Bow Tie Ribbon
hye!dah masok jangan lupe follow and tinggalkan jejak.tak suke? angkat kaki then blahh,okei. maaf penggunaan 'aq' kepada yang lebih tua, bye :)

August 12, 2012

YES ! i've DONE it


  Ohoooohoi ! buang tebiat -.- Di sini saye dengan banggenye nak memberitahu bahawasenye saye DAH / SUDAH habis berblogwalking dalam segmen ' syoknya blogwalking bersama aisyah humaira' ' . Korang hado ? :-P haha . Untuk pertame-tame kalinya aq BW seramai ini dalam satu masa . Lagi sekali .. korang ade ? :-P .

   Tapi aq suke sangat join segmen2 mcm nie . Sebab boleh kenal-kenal dengan blogger lain, then boleh tengok tutorial mane-mane blogger yg dah power gilerr bapak nye punn tu. Pastuu dapat tingkatkan lagii follower. ken ken ken? sila anggok kepala ! :-P tak caye ? betol lah . Try lah join segmen or GA yang ade. Takpon korang buat segmen or GA. Kompem meningkat traffic korang. Hihi. Muke confident gilerr nie tau. acecececehh .

   Banyak-banyak segmen, baru satu segmen nie jewk aq dah siap BW. Yang lain-lain tu belom lagii. Hahaha. Maklom lah, dah dekat raye nie sume nye nak bz kan? (tapi sebenarnya ku biasa-biasa saja -.-) Jangan risau , yang lain-lain tu aq akan BW and follow secepat yang mungkin. TAPI ! kena lah reply balek . Hihi. okey? Baii :-P


** puasa sila jangan tinggal , okei? :)

4 comments:

AINI CHE DIN said...

thanks2 sebab kunjung blog akak..salam kenal

❀M!sz Zuhayra❀ said...

welkem kaq :)

cci said...

mmg best kalo membw ni.. ^_^

❀M!sz Zuhayra❀ said...

tau takpee ^_^

 
✮ This blog is belongs to me ✿ Alright reserve done by MISS BLOSSOM ✮