Cute Polka Dotted Pink Bow Tie Ribbon
hye!dah masok jangan lupe follow and tinggalkan jejak.tak suke? angkat kaki then blahh,okei. maaf penggunaan 'aq' kepada yang lebih tua, bye :)

August 10, 2012

HOSPITAL OH HOSPITAL



 Hye! Lame dah tak update entry kan? Asyik join segmen and GA jewk. Sebab ? Takde sebab :-P . Okey, actually aq skunk dekat HOSPITAL COLUMBIA ASIA. Iye ! sudah tentu saye di COLUMBIA sekarang :D okeyh tak sebenanye :-P Tau tak dekat mane ospistal nye?... Haaa ! Dah tahu dah ke? Okey, never mind. Oupss ape ? awak tak tahu ? Meh saye bagi tau . Hewhew , merepek jewk lahh . Okey-okey. Ospital nie dekat NUSAJAYA . Tak berape nak jaoh sgt lah dengan rumah aku . Kalau drift bole sampai dlm 20 or 25 minit -.- . Kalau tak 45 minit dah boleh sampai :) Kejap ea , kasi tunjok itu sepital :-P
oke, nampak sgt google kt internet :D

How? Nice right :) Biasa lah hospital swasta . Eh , lupe nak bagi tahu ape sebab aq di tempatkan di sini utk pertame dan kesekian kalinye >.< Aq kat sini sebab nak jage mak aq yang baru tadi pagi sampai tengahari selesai operation. Act, mak aq kena saket ala-ala kanser payudara . Tapi belom sampai tahap tu lagi lah . Baru tahap tumor jewk . Kali pertame buat operation , oke lah . Doctor memang ade ckp penyakit nie akn tumbuh balek . Tapi utk jangka masa panjang . Hm , agaknya memang dugaan kami 1 family kot , tetibe bende tu tumbuh balik dlm mase yang cukup singkat. Operation 1st mase raye cina aritu . Now, dah kali ke 2 . How fast it grow right ? 

 Tapi aq bersyukor sgt2 sebab dapat jage mak aq kali nie . Hari tu adq aq yang jage sebab time tu aq ade kat USIM . Now , aq jage sebab adeq aq kat skola :-P . Alhamdulillah , dpt lah meringankan beban family dengan ade nya aq di sini . acecehh , bangge pulak dah . astaghfirullahala'zim !! oke tak-tak . Aq bangge lah dapat jage mak aq , dpt suapkn mak aq time makan and minum , dapat buat kan susu and segale air lah . Dulu time kecik-kecik , mak yang buat kan sume tu utk aq . Now time aq pulak lah nak balas segale jase yang belom tentu same pengorbanannye kan . So , korang , jage lah parents korang elok-elok oke ? :') 

 Okeyh , dah mlm + pagi . Mate nie nak tido . Tapi agak sukar utk dilelapkan . Sebab? Nurse asyik ulang alik masok bilik nie . Masok kan air , masok kan darah . Cucuk sane cucuk sini . Haishh , kesian mak aq :( . Takpe-takpe , nak cepat baik kan ? :) Akui lah memang sgt boring apabila di sini sebab asyik duduk dlm bilik jewk . Tapi name pon ospital SWASTA kan ? Facilities sume memang terbaik lah . Wad pon dapat yang sorang patient punye . Besar boleh tahan . Bilik air pon best . Channel tb clear sampai SINGAPORE punye pon ade . Dan paling best ..... wifi disediakan tapi pegawai ICT hospital lah yang masokkan pasword . Hewhewhew. Best! Kalau tak , memang tak lah kan aq nak update blog skunk :-P . Hahaha . Oke baii :) Jumpe di next episode !

saye sayang mak saye ! anda pula bagaimana ? :)

9 comments:

miZz_nizZ said...

moga mak zuhaira sihat smpurna. kena truskn rwtn la bg semuh spt sdia kala..isnyallah ok =)

❀M!sz Zuhayra❀ said...

oke , tengss a lot :)

nemuru saa said...

selamat sembuh :D

❀M!sz Zuhayra❀ said...

oke tengs :)

Jue Derella said...

Jue dh follow sini.. ^_^

Sofinah.L said...

anak yang baik.. hehe.. semoga ibu kamu cepat sembuh ek.. =)
Pernah dengar ELKEN tak? saya rasa ada produk yang boleh buat tumor tu tak tumbuh lagi.

saya follow kamu ek =)

salam kenal...

share : http://www.sofinahlamudin.com/2012/08/anda-mempunyai-impian-tuliskan-impian.html

babycomel said...

kami doakan semoga mak cepat2 sembuh ye..

❀M!sz Zuhayra❀ said...

Pernah dengar jugak , tengs ea :)

❀M!sz Zuhayra❀ said...

amin , tengs :)

 
✮ This blog is belongs to me ✿ Alright reserve done by MISS BLOSSOM ✮