Cute Polka Dotted Pink Bow Tie Ribbon
hye!dah masok jangan lupe follow and tinggalkan jejak.tak suke? angkat kaki then blahh,okei. maaf penggunaan 'aq' kepada yang lebih tua, bye :)

June 13, 2012

EXAM OH EXAM !

Hello Hello Hello ! Assalamualaikum 


 Eh , ape eu buad tu ? Syuhttt ! Senyap la awak .Saya nak focus study nie (-.-) HAHAHA ! puiiiihhh ! Memang tak laa kan nak senyap time-time macam nie . Lagi la hilang focus kan ? Betul tak ? Erk , tak tawu la kalau korang tak macam aku . Heeee . Hm , okeyh . Taknak membebel panjang lebar lagi lagha (==') , aku just nak bagi tahu , that paper aku tinggal lagi 4 ^^. Suke beno ler kawe nih . padahal baru lepas 1 paper semalam :-P . Hahaha . Okey laa , pape pown , to my follower , doakan aku dan kawanII boleh jawab utk exam kali nie yupp ! Okey tengs :) Bubye !!


June 5, 2012

FINISH ALREADY !


Hye Hye Hye !

      Okeyh best ! At the end , habes jugak sesi pembelajaran aku utk SEM II nie . ~Bhahaha~ . Setelah menempuhi penat lelah bagai , siap tension + stress mress lagii wokk . Kau ! settle jugak . Bukan senang aww nak meniti titian ranjau yang penuh onak dan duri . Ceyhh ! Berbahasa pule nye punn kann . ~Bhahaha~ Hm , and now , aku kat rumah dah . (riak wajah gembire sambil menjeling pade kengkawan yang tak balek rumah) ~Bhahaha~ Okeh ! sorii beb :) 

      Name jewk study week kan , tapi nye bilerr dah sampai rumah . Beg buku pon tak bukak . Aisey ! Ape nak jadik lahh kan . Tapi , is it normal right ? Bile tanye sume kengkawan , mmg jawapan tetap same dan tak berubah "duduk rumah tak study laa weh , nak balek U cepat laa cmni " . Haaaa , kankankan ? aku dah ckp awal-awal . Tak payah balek . kuikuikui :-P 
Takpe lahh , atleast before exam tu , kite dapat jumpe family kan ? Betoi dop ? :)) Tengok kejap laa , jadual exam aku yang sangat lah terrrbaek ! 



     Time SEM II nie kan , banyak sesangat moment that we have create :) . Tersangat lahh seronok bhaa . Rase mcm nak repeat balek jewk time momentII yang best lagii marvelous tuh . Tapii bab assignment , kite tolak tepi gune kaki . ~Bhahaha~ (jahatsungguhperangai) Aiyakk . Jangan mcm tuu maa , kita harus laa ibaratkn yang assignment uh macam kawan karib kita yang sentiasa mengekori kita tak kira masa dan tempat dimana kita berada . Choiyyy ! ayat nampak tak nak perli ? HAHA .
Dahh la ye , aku malas nak menulis nye punn banyak-banyak . Nak bagi korunk lihat gambar-gambar saje lhaa . Kalau nak , sile laa tengok , kalau taknak , teros pegii atas tu , then click [x] settle :) 
sweet tak cam lollipop :-P

                                                                       ini mukeII wajib ade :)            
                              
                  ini last time pakai baju tekwando :) 

ini jamuan kami student tekwando bersame sir yg sangat spoting :)

suke-suke-suke

bersame classmate & ustazah sporting :)

ini laa kalau dah jumpe, senget jadinye :D

oke dah habes :-P

Bye bye ! Esok nak pergi mandi-mande pulerr . Jom ! :)



 
✮ This blog is belongs to me ✿ Alright reserve done by MISS BLOSSOM ✮