Cute Polka Dotted Pink Bow Tie Ribbon
hye!dah masok jangan lupe follow and tinggalkan jejak.tak suke? angkat kaki then blahh,okei. maaf penggunaan 'aq' kepada yang lebih tua, bye :)

June 5, 2012

FINISH ALREADY !


Hye Hye Hye !

      Okeyh best ! At the end , habes jugak sesi pembelajaran aku utk SEM II nie . ~Bhahaha~ . Setelah menempuhi penat lelah bagai , siap tension + stress mress lagii wokk . Kau ! settle jugak . Bukan senang aww nak meniti titian ranjau yang penuh onak dan duri . Ceyhh ! Berbahasa pule nye punn kann . ~Bhahaha~ Hm , and now , aku kat rumah dah . (riak wajah gembire sambil menjeling pade kengkawan yang tak balek rumah) ~Bhahaha~ Okeh ! sorii beb :) 

      Name jewk study week kan , tapi nye bilerr dah sampai rumah . Beg buku pon tak bukak . Aisey ! Ape nak jadik lahh kan . Tapi , is it normal right ? Bile tanye sume kengkawan , mmg jawapan tetap same dan tak berubah "duduk rumah tak study laa weh , nak balek U cepat laa cmni " . Haaaa , kankankan ? aku dah ckp awal-awal . Tak payah balek . kuikuikui :-P 
Takpe lahh , atleast before exam tu , kite dapat jumpe family kan ? Betoi dop ? :)) Tengok kejap laa , jadual exam aku yang sangat lah terrrbaek ! 



     Time SEM II nie kan , banyak sesangat moment that we have create :) . Tersangat lahh seronok bhaa . Rase mcm nak repeat balek jewk time momentII yang best lagii marvelous tuh . Tapii bab assignment , kite tolak tepi gune kaki . ~Bhahaha~ (jahatsungguhperangai) Aiyakk . Jangan mcm tuu maa , kita harus laa ibaratkn yang assignment uh macam kawan karib kita yang sentiasa mengekori kita tak kira masa dan tempat dimana kita berada . Choiyyy ! ayat nampak tak nak perli ? HAHA .
Dahh la ye , aku malas nak menulis nye punn banyak-banyak . Nak bagi korunk lihat gambar-gambar saje lhaa . Kalau nak , sile laa tengok , kalau taknak , teros pegii atas tu , then click [x] settle :) 
sweet tak cam lollipop :-P

                                                                       ini mukeII wajib ade :)            
                              
                  ini last time pakai baju tekwando :) 

ini jamuan kami student tekwando bersame sir yg sangat spoting :)

suke-suke-suke

bersame classmate & ustazah sporting :)

ini laa kalau dah jumpe, senget jadinye :D

oke dah habes :-P

Bye bye ! Esok nak pergi mandi-mande pulerr . Jom ! :)



6 comments:

Anonymous said...

fewwiiittt...assalamaualaikum....teruskan berbloger yer cik zuha...;p

teka siapa ni...???huhuhuh!!!

❀M!sz Zuhayra❀ said...

alamakk . sape nie ?? adoii . cmne nak teka ? bukan senang . haishh.

Anonymous said...

bagaimana jika hint dan clue ni...

suka merepek jika berkomen tapi itu la yang selalu buatkan cik zuha senyum ketawa sampai waktu tidur...bhahahaa.....!!!

dah byk hint dan clue diberi tu... =))

❀M!sz Zuhayra❀ said...

Haaa ! clue tu da terang-terang . kompem SIR SAIFUL :-P

Crafty Nieya said...

hoho..bestbest!nice story~ =)

Anonymous said...

hahaha...kompem tepat ler...tahniah...nice blog...keep update...lagipun cuti dah nak dekat dah tu..ada byk masa nak masukkan info dan mcm2 lg...luv it...good luch cik zuha..huhuhu!!!

 
✮ This blog is belongs to me ✿ Alright reserve done by MISS BLOSSOM ✮