Cute Polka Dotted Pink Bow Tie Ribbon
hye!dah masok jangan lupe follow and tinggalkan jejak.tak suke? angkat kaki then blahh,okei. maaf penggunaan 'aq' kepada yang lebih tua, bye :)

April 11, 2012

JOM MASOK SINI :)

Photobucket

assalamualaikum :)
Hye. oke mmg pelik kan bg salam due kali. Tapi, ade korang jawab? Kalau belom, sile laa jawab ye encik/cik (: , hm , ekceli saje jewk nk suro korunk masok dlm belog aq nie. Nak kasik  teruje dengan tajuk entri yg tak berape nk HOTSTUFF bagaii. Tapi mesti usehe aq bagai mencurah air ke daun keladi dan air tempayan dicurahkan. eh, betol tak? argh,kompius. Tapi confident dengan diri ini. Agar tidak bengang sambil amek kepale nyorok kan bawah katil. HIHI. Ade kaw nak buat? Mesti tak kan. HAHA. 
Okei, apabile korang da masok, mesti tertanye-tanye dengan sejuta enamploh soalan kan, apesal aq buat entri pelik bagai org hilang akal. oke, mintak maap sebab terjebak kan korang kat cnie. Saje jewk nak kasi buat entri panjang-panjang yg merepek entah ape-ape sampai aq kekeringan idea dek nak meyakinkan agar korang betol-betol bosan apebile membacenye. Didn't you? HAHA. oke laa, straight to the point :)

Ekceli, semalam-semalam nye kan, lepas aq dan kawan-kawan aq balek drpade majlis kahwen yg best + hottstuff (sebab member sendri kawen kan) , kami pon teros meneros menuju ke CS (city square pade yang kurang tahu mengenainye). Tanpe akal yg panjang , kami teros tunaikan hajat yg tidak seberape agar boleh melepak-lepak dgn jaye nye bersame-same. Ohwsem, mmg best hang out dengan kawan-kawan sebab dah berkurun lame nye tidak jumpe :). Memang best sebab my boifie aq pon turut same. Wink-wink. Lagi best sebab aq tengok wayang kan yang tajuknye..... 3 TEMUJANJI ! Wahh, begitu tacing ekceli aq tengok cerite tuu. Tapi aq bersabar jew lhaa. Jage imej yang tak seberape konon nye :-P. Oke, nak promote nie. Kalau nak tengok pegi lahh sekarang. Mmg tga hot lah cerite tu, agaknye lhaa. Kalau tanak tengok kat wayang, oke, tunggu cerite tu kuar kat ASTRO FIRST. Tengok dgn family mertua sekali. HAHA. oke laa. BABAii.

Feeling itu harus la ade :)


2 comments:

Mk Syahir said...

untung laa boleh tgk astro first..hehe niway nice blog nice entry..jom lawat2 & folow blog saya pulak =)

❀M!sz Zuhayra❀ said...

Mk Syahir : haha, tade laa untong mne :-P

 
✮ This blog is belongs to me ✿ Alright reserve done by MISS BLOSSOM ✮