Cute Polka Dotted Pink Bow Tie Ribbon
hye!dah masok jangan lupe follow and tinggalkan jejak.tak suke? angkat kaki then blahh,okei. maaf penggunaan 'aq' kepada yang lebih tua, bye :)

July 24, 2012

NEW EXPERIENCE




Eh ! jawab dulu salam tu tau . weeeee . 
Apa khabar anda hari ini ? Bagaimana iman anda hari ini ? Tepuk dada tanya lah sendiri . Hihihi . Eh , jadi ustazah pilihan pulak -.- Nty aq masok , jgn lupe vote tau =.= . HAHA . okey tak nak pongg .  Hm , takde ape nak cite nie sebenanye . Saje nak share pengalaman . Kuikui (sejak bile daku jadi baik begini ) Okey abaikan ^^ .
 Act , abangII aq ade bukak gerai kat bazar aww . Alhamdulillah , sepanjang  meniage nie pelanggan tak putus-putus . Then disebabkan itu lah tetibe abg aq mengade-ngade ckp kat mak aq " mak , kurang kakitangan lah '' sambil jeling-jeling tengok aq . Apesal kau ? Tumbok kang ! erk . okey tak pon . Belom sempat aq tumbok , tak memasal flying KICK sampai dulu .
 Hm , then aq ckp lah , alaa perlu ke aq nak tolong . Malas gile kowtt . Pastu abang aq yang lagik satu ckp , cari laa pengalaman . Erkk , okeyy fine ! Nty aq follow =.= . Dengan muke rela+paksa nye aq pown memollow mereka . Sebelum gerak uh mak aq siap pesan " muke tu janganlaa masam sangat , kang takde orang dtg nty " . Huh ! baekk lah boss . Then , bile sampai sane jewk terus lah aq tolongII . Yang jage gerai uh ade 4 orang termasok lah kakak ipar aq . Naseb lhaa dye ade . Kalau tak susah jugak . Okey trimas a lot kaq ! :) 
Awal-awal memang tak ramai orang . Yelah , buka puasa lambat lagii wokk . Then dah start pkul 5 tuh , perghh . Tak menang tangan lah sey . Naseb baik kaki nie letak kat bawah . Kalau letak kat atas mesti aq dah gune kaki . (-.-) #merepekk . Gile ramai pelanggan datang sey . For your info , kami menjual air , koktel and ade lah kuih sikit . Paling laku sekali , air . Biase lah bulan puase kan , cuace panas . Kiteowg yang jual nie lagik lah mcm hape entah . Sabow jewk laa =.= 
Dalam pukul 7 uh , air semua dah setel . Alhamdulillah . Itu pon ade org cari lagik . Adoii nye punn . Habes sudaa . Lega lah dah setel . Tapi yang tak boleh blah , kaki aq krem . Penat sey . TakpeII , pengalaman . Tapi syok pulak tetibe bile tengok duit manyak-manyak . wah ! mate duitan betol . Hahaa . takpe lah , yang penting aq seronok . Aq ade , kau ade ? :-P Kbaii :)

hiasan semata-mata. AWAS ! jangan terliur di bulan puase ini .


No comments:

 
✮ This blog is belongs to me ✿ Alright reserve done by MISS BLOSSOM ✮