Cute Polka Dotted Pink Bow Tie Ribbon
hye!dah masok jangan lupe follow and tinggalkan jejak.tak suke? angkat kaki then blahh,okei. maaf penggunaan 'aq' kepada yang lebih tua, bye :)

December 29, 2012

FINAL EXAM !

    Hai sweet heart , sweet sour , sweet candy . Oups ! haha . Tiba tiba rasa nak update blog nie membuak-buak pulak . Cehhh . Hahaa . Actually , now tengah study week kan . Next week start 2/1/2013 sampai 16/1/2013 final exam . Takut sebenarnya even dah sem 3 pon . Tapi tak study jugak -.- haha tipu jee . Haruslah study kan ? nak dapat #DEANLIST ! Amennn Ya Rabb . Tapi sekarang berehat sepetang bersama blog . Boleh tepu otak nie kalau belajar straight jee kan ? Aku pun bukan jenis yang study doplohpatjam punya orang . Tapi kena sentiasa beringat-ingat lah kan :) study + dengar lagu + makan + borak-borak kejap . Cukup lah tu . Hehe . Yang penting takde nak gayut-gayut + message-message ! wooot wooot , ALHAMDULILLAH . Saya terhindar daripada satu kelalaian :) 
  Mungkin before nie aku buat bende tu semua , but not for this sem . yeahh ! i'm the winner . Bahagia bila rasa tak buat tu semua . Terasa yang ALLAH tu memang sayang kat hambanya :') no more tears , no more wasted time . Akhirnya berjaya mengelakkan nya . Tengs tengs . So , just focus in front of me . Jodoh ? InshaaAllah ada :) Pray to ALLAH . Yang lebih utama ialah #belajar ! Mesti cakap aku nie mcm bajet alim gila apesal ? haha . Bukan ape , kita nie makin besar , makin banyak pengalaman yang kita dapat . Dan setiap perkara/benda yang berlaku ada hikmahnya . Dan aku dah lalui dan akan melalui satu pengalaman yang orang lain tak mungkin dapat . Am i right ? So , kena lah sentiasa beringat-ingat . 
  Ehh alamak , ayat macam touching kan ? Haha . Taknak lah touch touch nie . Dah nak exam , malas nak fikir benda tu semua . Banyak benda yang patut difikirkan sekarang nie . Wahh , ayat mcm orang dah matured sehh . Hihihii . yelahh , minggu depan dah sweeet 21th . Ouchh . Macam dah terasa diri ini tua lah >.< ehh iyeke ? Ramai lagii yang tua tua :-P Yelah , kite nie dah lah kecik molek jee . Hewhew . *perasan  ! Tapi teringat dulu lecturer time aku kat MARSAH . Suka sangat panggil aku 'cek mek molek' . Macam nak gelak lah . Ouh , itu kenangan . Miss sebenarnya nak belajar bahasa arab kat Marsah tu lagi :') rindu suasana dekat MJ , dekat Bugisiah . Even aku banyak sangat buad hal dulu kan . Yelah , tempat jatuh lagi dikenang . Haha . Biasalah masa tu umur pon setahun jagung . Tak sempat nak fikir baik buruk terus buat hal . Alhamdulillah , dari form 1 sampai form 5 result tidak pernah mengecewakan walaupun perangai mcm harem . But study always in my mind . Ceceehh . Berlagak pulak kat cnie . haha . Ehh , bukan berlagak lah , hanya sekadar peringatan kepada kawan-kawan yang lain , apa apa pun study number ONE ! got it dear ? :) 
  Now , dah habis sem 3 . Terasa sangat masa tu cepat berlalu . Lepas tu , dah nak masuk 2013 . Wahh , Alhamdulillah , bersyukur kerana masih lagi diberi nafas sehingga hari ini . Allah nak tengok hamba NYA terus beribadat , terus bertaubat . Thats why lah kita masih hidup sampai saat ini :) Study ? lagi best dapat study group . Sebab kita boleh share pendapat , share maklumat , share mcm2 lah . Lagipun aku kalau study mesti mulut nak bising , tak boleh senyap senyap . Kalau senyap , tidur lah jawabnya . So , kalau study mesti nak ada member kat sebelah . Boleh borak-borak hilangkan boring . Kan ? taktahu lah korang mcm mane :) Apa-apa pown , mohon maaf salah silap terlanjur kata , ape semua lah . Doakan aku dan kawan-kawan aku yang lain supaya dipermudahkan untuk menjawab exam kali nie . Mohon doa kalian yang baik hati :) akhir kata , tengs for being my frends kpd sesiapa yang telah menjadi KAWAN aku dan setia sehingga ke hari ini :') Assalamualaikum .
Nak layan jiwang kejap tak ?
look at this :) KAMU SAJA & BE MINE 
suke sangat both video clip nie :) 


1 comment:

Razil Tahir said...

you've gone through ups and downs.
chill out. :)

 
✮ This blog is belongs to me ✿ Alright reserve done by MISS BLOSSOM ✮