Cute Polka Dotted Pink Bow Tie Ribbon
hye!dah masok jangan lupe follow and tinggalkan jejak.tak suke? angkat kaki then blahh,okei. maaf penggunaan 'aq' kepada yang lebih tua, bye :)

December 25, 2012

DONE FOR SEM 3

 Woot~woot ! Haihh . Lame tak update blog nie . Ohh iye . Aku dah berada di rumah . Berehat sebentar menenangkan otak seketika setelah beberape bulan belajar . Cehh . Macam lame sangat jee . Now , dah habes sem 3 then tengah study week . Minggu depan , 2 Januari 2013 dah start final exam . Wow ! sumpah cuak . Haishh . iyelahh . Aku tak pandai macam korang . Biase biase jee :) Semuanya ada 7 subject . 6 of it arabic and one only for english . Fuhh ! Takpe takpe , inshaAllah bolehh ! Pray for me and wish me luck kayh dear dear :') 
 Okay takde bende nak cerita sebenanya . Cume boring tengok blog asyik entry yang same , so amek keputusan malam nie nak update lah . Even takde ape pon nak tulis . hehe . Cume nak tayang gambar jee bole ? haha . Biasalah kan , dah aher sem niee . Memang hari hari lah snap pic tak benti2 . Hobi :-P gaya macam dah sem akhir jee padahal ade lagi 4 sem yang menanti . Hmm . Entah sempat ke tak kan ? Itu semua kerja ALLAH :) Kita hanya mampu merancang , TUHAN yang menentukan . Bersyukur lah ! Actually kena tidur awal sebab esok pagi dah gerak nak pergi mandi manda ngn family . #ehh , hujan hujan pon sempat lagii kan ? Biasalah . Parents aku memang akan buat kan ape yang terbaik untuk anak-anaknya . hehe . Lagi pon aku dah kena balek USIM khamis nie . Hmm , sedih sedih . tapi takpe lah . Duduk rumah , jawabnye memang tak lah kan nak bace buku >.< haihhh . Okay. Jom lah tengok ape yg ade :)
Budak course SUNNAH & PENGURUSAN MAKLUMAT
Biasalah kami kaki camera :)
Muke yang same :-P
Oups , Jimmy sesat di situ .
Lepak burger king sat .
Syida cantekk :)
Okay bye :)
Haaa , sikit jee :) Actually banyak lagi . Tapi malas lah nak upload bagai . Okay . Next entry kita jumpa lagi keyh . Ehhh . please please please . pray for me for final exam eaa :) hehe . Oupss . tadi ade orang suroh mention name dia << LUQMAN SAIRI >> . Pergi lah lawat beliau . Okay byee ! 

2 comments:

Farah Waheda Wahid said...

comel blog nih... salam kenal, kakak singgah sini balas kunjungan, jenguk2 kawasan dan follow awak juga... ^_^

http://abebedorespgondufo.blogs.sapo.pt/ said...

Happy New Year 2013

 
✮ This blog is belongs to me ✿ Alright reserve done by MISS BLOSSOM ✮