Cute Polka Dotted Pink Bow Tie Ribbon
hye!dah masok jangan lupe follow and tinggalkan jejak.tak suke? angkat kaki then blahh,okei. maaf penggunaan 'aq' kepada yang lebih tua, bye :)

February 15, 2013

USIM ! here we come :)

hope for it ^^ 

Haii assalamualaikum :) smile sikit hari Jumaat yang penuh berkat nie , inshaaAllah ! 
Okay takde bende pun nak cerita. Just nak update sikit jee memandangkan esok sudah kembali ke jalan yang lurus :D haha . Okey esok nak balik Nilai dah. So kena update blog lah untuk hilangkan rasa rindu kepada semua follower sebab nanti dah sampai sana, susah nak update. Korang mesti akan rindu rindu nak baca new entry aku kan ? *perasan di situ -.-' 

Semalam aku sudah pun register course for semester 4 pada 18 Feb nie bersamaan hari Isnin. Mostly student semua tak dapat nak log in estudent tu. Tak tahu lah kenapa. Sistem loading maybe. Biasalah Usim kan :D tapi fortunately to me sebab aku berjaya melepasi register itu. *tepuk tangan :D awal-awal pagi aku dah register. Semangat aku nak study sem nie. hihi. yes, semangat tu penting ye kawan kawan =P 

see! ada 8 subject. Mati mati aku igt 7 jee. lahaihh, sriously aku seram >.<
bukan apa, takut tak dpt catch up semua subject nie. but inshaaAllah i'll try my best.
*gigit laptop =..= 

okay see lagik ! timetable aku nie. pack? boleh lah tahan kan. hari selasa tu yang aku tak menahan dari pagi sampai petang. hari jumaat sampai pukul 5. luls! nampak sangat tak bagi balik awal =P

Next week, dah start kehidupan as student lagi :) awal-awal nie ofcos lah semangat tinggi nan gemilang serta menanam harapan untuk mendapat dean list ^_^ amin Ya Rabb. Semoga dipermudahkan kami untuk study semua subject nie. Amin :) pray for us ! ^^

*footnote : click picture utk tumbesaran :) 
okay haus pulak type entry nie. Mamak ! neslo ais ikat tepi siap reben sekali ! 
okaybaii dears :D 


7 comments:

Selipar Putih said...

selamat pulang heheh

Cik Ladies said...

Memang pack betul ari selasa tu. Naseb baik kelas kitorang biasa-biasa saja jadual nya. Hahaha. Lepas ni, kita update blog kat USIM saja laa gamaknya :P

❀M!sz Zuhayra❀ said...

@Selipar Putih hihihi selamat selamat ^^

❀M!sz Zuhayra❀ said...

@Cik Ladies haaa, iyelah. di sana pula :DD

cci said...

gud luck.. ^_^

sars azhar said...

gud luck .
follow me .
http://sarsazhar.blogspot.com/
:)

sars azhar said...

gud luck .
follow me .
http://sarsazhar.blogspot.com/
:)

 
✮ This blog is belongs to me ✿ Alright reserve done by MISS BLOSSOM ✮