Cute Polka Dotted Pink Bow Tie Ribbon
hye!dah masok jangan lupe follow and tinggalkan jejak.tak suke? angkat kaki then blahh,okei. maaf penggunaan 'aq' kepada yang lebih tua, bye :)

March 10, 2013

Life Must Go On !

Assalamualaikum :))

Hanya insan biasa :D

Hai readers ^^ saje jee tempek gambar yang tak berapa nak lawa tuh :-P saya seorang student okay :) setelah beberapa dekad aku tak update blog , now sudah rindu rindu nak update haha . takde mende pon nak cerita tapi adalah sikit setakat 2 3 perenggan tu boleh lah :D esok dah masuk minggu ke empat aku menjadi student 2nd year sem 4 . before nie agak lah bz nya, and after nie mmg teramat bz rasanya. normally lah kan, nama pun student. tu yang takde masa nak update blog. tapi berselca or lensa banyak jee masanya 

Hari tu masa awal sem, kitaowg dapat BB1M 5 keping tau . hihihi . dapat dapat jee terus keluar pergi POPULAR Nilai yang tak berapa nak popular tu . tempat tu jee yang dekat kan , niat nak pergi KL tapi tak kesampaian atas sebab sebab tertentu -.-'' guna lah sekeping kat sana beli buku buku ilmiah + buku MUET . hahaha ! lain lain keping beli buku pelajaran kat dalam Usim . tapi itu pun ada lagik sampai tak tahu nak beli apa . betapa banyaknya boucer tu sampai susah nak dihabiskan . kalau boleh ditukar dgn duit kan bagos :-P hakikatnya TAKBOLEH ! so, guna lah sampai lebam . paling tak percaya tak beli novel langsung kali nie ! sangat terbaik -.-'' 

Hari hari aku semenjak sem 4 nie , memenatkan kot . tapi still boleh terima dgn redha :) ada yang lebih penat dari aku kan . kesian dyowg :D subject aku hanya 21 jam kredit jee dgn 8 subject . penat itu normal lah tapi ada jee masa nak makan , solat , borak borak , snap2 , tidur etc . lagi pun semua lecturer dah start bagi assignment presentation bagai. elok lah bagi awal awal . tapi turn group aku present lama lagik . jenuh wehh nak tunggu . Paling kennot go , subject database awal awal lagi dah kena presentation . lecturer nya jugak agak garang tapi masih boleh tahan lagi lah . aku tahu beliau baik orangnya #Doctor Waidah. cuma dia memang straight sikit lah --' kerja dia bagi kena siap , buku taknak fotostat . kena wajib beli . demand pulak dia nie . nasib baik ada BB1M , takde lah rasa membazir nak beli tu. haha tapi takpe , still boleh go lagi dgn dia . lecturer2 lain semua okay :)) 

seeeee ! Database's book , tebal wooo !

Dalam pada aku type entry nie, aku masih mencari bahan bahan untuk assignment . Bagus kan ? cehhh -.-'' sambil mendengar lagu . sambil bertweet . haha ! tapi kalau time study , takde lah benda benda nie semua . bak kata lecturer CTPS aku  Sir Hisham , kalau tengah study jangan buat 2 3 kerja dalam masa yang sama . paling low pon just minum air . Nanti otak kita kompius nak masukkan yang mana satu information . pastu time exam , mula lah serabut . haha !  tapi beliau cakap in english lah . aku translate melayu ^^ aku suka belajar subject nie dgn beliau '' Creative Thinking Problem Solving '' beliau seorang yang memahami and he's foreigner from Egypt. 

Actually, tadi kata nak cerita 2 3 perenggan . tapi nie dah berperenggan perenggan kowt -.-'' biasalah, cita cita nak jadi penulis yang berjaya. Ehh bukan cita cita . Part time job :) amin !! hihi . okay lah . ada komitmen yang lebih penting perlu dibuat . akhir kata dari aku , jaga iman , jaga aurat , jaga solat , jaga diri , jaga hati , jaga jaga :D k baii ^^ 

#notakaki : selamanya saya suka colour GREEN !

angry bird sentiasa dihati !



6 comments:

Farah Waheda Wahid said...

study smart kay...and take care...

nina fozi said...

Dah xpakai spec? Spec ibnusina tuh mmg menjd ke?

nina fozi said...

Dah xpakai spec? Kiranya ibnusina eyewear tuh mmg menjd ke??

❀M!sz Zuhayra❀ said...

@nina fozi dh tak pakai spect IbnuSina tu lagi sbb tak nmpak kesannya :( maybe sbb tak consistent time pakai .

nina fozi said...

Alaaa.. Ingtkan jd sebb baru nak try beli. Xpcye sgt testi yg copypaste print screen sume tuuu. Tp tgk awk xpakai spec da.. :)

❀M!sz Zuhayra❀ said...

@nina fozi ouhh . hmm , entalaa . before nie ada terbaca dkt prof. muhaya punye page , dia ckp spect tu tak membantu pape >.<

 
✮ This blog is belongs to me ✿ Alright reserve done by MISS BLOSSOM ✮