Cute Polka Dotted Pink Bow Tie Ribbon
hye!dah masok jangan lupe follow and tinggalkan jejak.tak suke? angkat kaki then blahh,okei. maaf penggunaan 'aq' kepada yang lebih tua, bye :)

March 24, 2013

Broga Hill Kami tawan :')


Assalamualaikum :') hihi . saje letak gambar gedik kat atas tu :D 
Okay , ada ketembaman di setiap latest picture --' ahh , ignore it ! hai readers :) how are you ? fine ? me too <3 hahaa ! 
Hey ! hari tu kan aku pergi panjat Broga Hill tau ^^ impian selama nie telah tercapai . #Ehhhh ! takde lah impian mana sangat pon :D selama nie dengar orang cerita that Broga Hill tu macam best lah apa lah kan . Tengok sunrise and sunset :D jadiknye , aku pon mcm teruja lah if dapat tengok jugak kan ? --' so , ade one group of my course nak buat activity climb that hill . Aku dgn member2 aku pon sebok lah nak follow sekali . okay nampak tak kat situ yg kitaowg kurang segan -..- actually , segan jugak cos takut mereka tak menerima kehadiran kami :D tapi , mereka okay jee senanya :') thanks a lot geng ! 

Then, terus lah prepared pape yang patut . Call owner kereta sewa semua atas bantuan student lelaki kelas TQC1 , ouhh thanks again :') #sebak :D actually , member2 aku yang follow 4 org jee including me , Intan , Laila and Huda . Lisa and Nor emergency balik that week --' Fateen ada latihan Palapes. Syida memang pergi sebab itu kelas beliau :D never mind , 5 more than enough ^^ then dengan happy nye setting baju and barang barang yg perlu . Ouhhh girls ! takde benda lain lah kan . Kami pergi dalam pukul 5am hari ahad . Siap punya lah awal , pukul 3am dah bangun ! first time sehh . hahaha . erkk , siapa drive ?? our drifter lah , LAILA ! nak tunggu aku drive ? ouh memang tak lah kan . lama sehh tak drive --' tak guna amek lesen ! #buang lesen :D





Kitaowg naik lepas suboh dalam pukul 6.30am macam tu lah. Then harapan utk tengok sunset terus hilang. memang tak sempat lah kan. bukannya dekat nak memanjat nye tu. haihh. takpe :) yang penting kami happy. Tapi seriously rasa mcm jauh sangat nak sampai puncak tu. Agak pancit jugak lah time tu an sebab dah lama tak buat aktiviti lasak macam nie . ehhh , lasak ? ahh skaty lah nak sebut apa pun. tapi , lawa kan picture kat atas tu ? hihihihi . photographer bertauliah lah kengkawan aku nie :) dalam mase 1 jam or more than that kot , ktowg sampai atas tu . Gila penat bak hangg ! itu pon tak sampai puncak nye betul betul . Banyak sangat stage nak sampai atas tu . Tapi puas hati sebab dah boleh nampak pemandangan bawah tu ^^ sangat berbaloi penat nya tu :) okay , layan lah gambar gambar kat bawah nie ! click picture utk tumbesaran :)

okay fine ! mereka sangat cepat sampai atas T__T

muka muka yang berjaya :D !!

sememangnya aku tidak kesampai utk naik atas tu :D gayat lebih tepat --'

okay , aku tak faham apa yg mereka cuba lakukan ! :D hahaha .

berjaya lah kononnya tu , rasa mcm dapat 4 flat ! hahahaa .

mereka hebat ! :D peaceee V !

Huda hilang !! hahaha :)) Lela , Intan , Syida , Zue

ouhh , ini sebok namanya :DD 

yang ini sengal namanyaa ! hahaha :))

woii , itu fone aku namanya :DD 

peace ! yeahh , nak turun dah meninggalkan Broga Hill T__T

Babaii Broga Hill :)) 

Okay , banyak pulak gambarnya . ini pon tak habis lagik , takpe lah . aku simpan semua :D after that , kami pergi Sungai Tekala lepas berpeluh penat lelah menaiki dan menuruni Broga hill :) seronok jugak Sungai Tekala tu , puas dapat mandi manda ^^ then , kami pergi main Bowling kat Kompleks Sukan KLIA . Dalam pukul 4 lebih tu semua dah keletihan then pulang lah ke pangkal jalan memasing . Tapi aku , Lela , Intan and Huda ?? haha ! kitaowg sambung berjalan pergi Bagan Lalang ! perghh ! seronok bak hang hari tu . habis kan masa dgn aktiviti yang best :) pastu , dah nak maghrib tu kitaowg balik lah Nilai . Sampai sampai jee , mandi solat semua pastu pengsan ! hahaha . penat tau tak ? naseb lah Isnin tu kelas pukul 2 :D haha !

Anyway , aku seronok dengan kenangan satu hari tu :) thanks kengkawan semua . Jasamu ku kenang ^^ love u all <3 bye ! 

Berpagi pagian :D 4.30am 


notakaki : dont judge me and us as long as you want . kami tetap kami :) we know what we do and should do ^^ 







4 comments:

cci said...

cantiknya tempat tu..

❀M!sz Zuhayra❀ said...

@cci heee , mmg cantik pon tempat tu :))

Isabel Diaz said...

JOM JOIN SEGMEN PERTAMA SAYA : http://angellovesoldier.blogspot.com/2013/05/segmen-blogger-pilihan-saya-by-als.html

nur azian said...

bestnya !

 
✮ This blog is belongs to me ✿ Alright reserve done by MISS BLOSSOM ✮