Cute Polka Dotted Pink Bow Tie Ribbon
hye!dah masok jangan lupe follow and tinggalkan jejak.tak suke? angkat kaki then blahh,okei. maaf penggunaan 'aq' kepada yang lebih tua, bye :)

February 6, 2013

Getting Bored =.=''

Haii dear readers :) how are u today tonight tomorrow ? Haha ! Just kidding ;) actually i'm very very big bored . Sebab ? entah . Hari-hari mengadap benda yang sama . Tak #blog , #twitter , #facebook , #instagram , #whatsapp . Haa lagi apa yg aku ada eikh ? Semua lah kan . Sampaii dah boring tak tahu nak ngadap apa lagi . haha >.<

#IniSemuaPoyo ~ haha . Pengaruh Johan sampai sekarang aku tengok ada ayat tu ka mana-mana. Haihh , kuat pengaruh betul lah orang Malaysia nie =P nie yang nak lari pergi obesea cecepat niehh . Anyone nak ikot tak ? Haha :DD petang tadi spent time for blogwalking :) nicely all yours blog . Comel cun cute sweet semua ada . LOLz ! sangat jelouss bak hang >.<  actually , im fall in love with washed denim template. Lawa kowtt . Tapi nanti lah bila rajin, nak jugak main tukar-tukar template nie :) #bilaRajinLahh 

Hari ahad arytu , pergi lagi balik rumah atok . Actually ada kenduri kat Sedenak . So , alang-alang tu memang pergi terus rumah atok lah kan :) lagi pun nak tengok baby lagi . Hihihi . Baru seminggu lebih mungkin harinya . 

Look! how cute is she :')

Pastu main snap-snap picture . Okay ternyata boring kan ? so jalankan lah hobi biasa bersama budak-budak kecik nie :D haha . Naseb laa mereka sporting :)

Yusuf Radhi + Muhd Azfar 

Sorang pakcik , sorang ank buah . Elok lahh mereka nie jadi sahabat sejati . Bising rumah atok korang tu tau tak ? Cucu cicit kalau dah balik memang bising tahap mintak kaki -.-


The last one , Marsha ! Alahaii budak kecik nie , berkerut jee muka tu . Haha . Nak buat mcm mana , ikut baka papa dia :D okay . Comel-comel semua anak buah Cik Zuha nie kan ?? -.-'' 


1 comment:

Ayu Lah said...

nice blog.. done follow sini.. :)

 
✮ This blog is belongs to me ✿ Alright reserve done by MISS BLOSSOM ✮