Cute Polka Dotted Pink Bow Tie Ribbon
hye!dah masok jangan lupe follow and tinggalkan jejak.tak suke? angkat kaki then blahh,okei. maaf penggunaan 'aq' kepada yang lebih tua, bye :)

January 26, 2013

We ARE Who We ARE :)

Hello girls boys :) Wow wow ! Rindu nyaaa kan . Lame gila tak update blog . Maaf >.< . Ini disebab kan oleh exam addicted :D Now , tengah cuti semester around one month but dah tinggal berape minggu jee lagi berbaki :) Selama duduk rumah nie , baru hari nie berkesempatan nk update blog yg kian bersepah + berhabuk bagai -.- bz ? tak pun . Malas lebih tepat , haha :D Actually nk update masa awal tahun dulu but tak sempat pulak >.< sebab time tu betul-betul buzy dengan exam . Nak curi curi masa pon tak boleh :D Siap tak sempat nk tukar umur tu . Tak sedar diri tahun nie dah sweet 21th . Ouchh , sweet lagi kah ? HAHA . Seeeee ! wuuuu segannyaa dah besar :-P


  Before exam hari tu kan , BABA aka Prof Mustafa Abu Zaid merangkap lecturer kesayangan ramai tu kan dengan senang hati + gumbiraa nya beliau telah menjemput kami satu course dtg rumah dia . Wow ! Sape taknak kan kalau lecturer jemput dtg rumah . Nak-nak lagi time tu dah nak exam . Lagii lah berpusu-pusu student nk rapat-rapat dgn lecturer kan . Then , kami pon dtg lah rumah beliau . Ouhh nice jugak rumah dia :) Dia buat nasi arab tauu . Nice ? erk , no komen . Mungkin sedap tapi tekak tak berape nk terima sangat lah . Bukan orang arab kan ? Tunggu nanti aku pindah JORDAN :D Mungkin boleh terima ketika itu :) Pergi rumah Baba petang then balik mlm . Seperti yg dijangka , Baba bagi soalan spot . Ouchh lagii sweet kan <3 HAHA . Tapi time aku jawab exam tu rasa mcm tak pernah belajar pon ada ==' :D Maaf Baba . Semoga Allah lembut kan hati semua lecturer ketika menanda kertas kami . Ameeen YA RABB !  okay kat bawah nie pic time kat rumah beliau >.<


'


Okay done , abaikan pic yg pelik2 tuh . Biasa lahh selca kan >.< mcm2 gaya nk dibuatnya :D Actually tema nye ARABIC NIGHT kot lahh . Lupe pulak . So , lebih selesa mengenakan JUBAH :) Look sweet gitu :-P HAHA . Okayyy . Then bermula lah kami punya exam selepas itu . 7 subject jee tapi mengambil masa 3 minggu utk menghabiskan . Banyak gap antara subject , start 2/1 sampai 16/1 . But issokey ada gap sebab lebih banyak masa utk baca buku kan drpd mereka2 yg takde gap langsung tu . Tak tahu lah apa jadi :DD Okay then time 15 JAN arytu befday INTAN AFIFAH BT ISMAIL . Nampaknya dia sudah pun cukup umur 21th . Tahniah kami ucapkan ye kak long ke kak yong ? HAHA then , kitaorg sambut befday dia even esok nya tu hari last exam . Tapi dah rasa merdeka dulu . Haha . Nak cite sikit ahh , cket jee :) After exam 15 tu kiteowg plan memang nk kenakan dak Intan nie pun . Apalagii , kena simbah air lah jawabnya . Balik exam tuu , nasib baik BALIK dah . Haha . tapi bukan dia sorang jee kena , org2 tepi dia pun kena sekali . Sadis beteii >.< serba salah aku . Sebabnya aku yang simbah beliau dan mereka HAHA . Okay lah kan , bukan selalu . Then lepas mkn kek . Mcm biasa lahh colet sana sini sinun . Nampak kebudak-budakkan nya mereka semua nie :D okay sini lihat :)

muka bahagia kena simbah air :D

  Okay done , esok nya 16/1 kami exammm >.< masing-masing semangat pergi exam . Siap pakai baju koperat lagik . Hahaha . Terbaikk :) Rasanya mcm sekejap sangat semester 3 nie . Pejam celik jee dah habis exam . Bulan 2 nanti dah sem 4 pulak . Ouchh . Nampak tak sekejap jugak aku cuti >.< mohon USIM bagi cuti lebih sikit HAHA , memang tak dapat laa kan . Sesuka hearty jee nk cuti nie . Okay pape pon , doa kan kami supaya dapat mencapai segala apa yang terbaik dlm diri kami , inshaaAllah ameen :) nice <3 ! Before ktowg balik Johor ritu , sempat lepaking bersama utk main bowling . Saje releaseeeee tension konon nyeee --' haha . Pape ponnn , aku sayang ahh korang semua :) **ketandusan idea >.< okay jom lah layan gambar lagi . Banyak lagii tu dlm file aku . Tak habis kuar kan semua :DD 





okay see this , dengan jelas boleh lihat wajah Laila di setiap gambar :DD
And lastly , bowling time :))


Okay , itu jee nak tunjuk . Hahaaa . Mana boleh semuanya jadi display kan ? Kami baru tahun 2 , ada lagi berbaki lebih kurang 2 tahun lagi kot . Anyway doakan kami dan kawan-kawan yg lain serta diri anda semua supaya menjadi insan yang berguna utk keluarga , agama , masyarakat dan negara :) InshaaAllah amin . #dah mcm baca ikrar time kat sekolah rendah dulu , aku rasa . HAHA . okay , take care , take note , take time . K baii , Assalamualaikum :)

4 comments:

nadia said...

Betul2.. rasa cuti ni mcm sekejap je :)

❀M!sz Zuhayra❀ said...

Haha . kan kan ? :)

Lynn Damya said...

wah, seronoknya dia, hehe kek tu nmpk sedap lah (n_n)

❀M!sz Zuhayra❀ said...

Hihiii . Sedapp taw kek tu .. hehe (^_^)

 
✮ This blog is belongs to me ✿ Alright reserve done by MISS BLOSSOM ✮