Cute Polka Dotted Pink Bow Tie Ribbon
hye!dah masok jangan lupe follow and tinggalkan jejak.tak suke? angkat kaki then blahh,okei. maaf penggunaan 'aq' kepada yang lebih tua, bye :)

January 28, 2013

Baca Di Sini :D


Hye ! Actually now dah pukul 2.35 am 28 Jan 2013 . Yes ! aku masih di sini dan belom tidur . haha . Baru lepas blogwalking blogger dari segmen Nabila Biela  . Fuhh penad tapi best ! Mcm2 bende kite boleh tengok , boleh baca and anything else . Blog mereka semua cantik cun kemas comel . Kita pon nak jugak lahh >.< *gedik ! Eh , dah join ke belum ? Kalau belum join lah sekarang k , tarikh tutup lama lagi then hadiah nya pun menarik . Mudah-mudahan dapat satu drpd nya :)) Bukan apa , saja boring kan . Duduk rumah takde nak buad ape . So join lah segmen tu semua . At least ada jugak kerja =P 

Tadi kan , aku balik rumah atok kat Felda Bukit Batu sebab nak tengok anak kakak sepupu aku baru dilahirkan *ayat skema ==' masa 12 Rabiulawwal hari tu . Nice kan :') comel jee baby tu . Macam Cik Zuha dia . Hahaa #agak perasan sedikit kat cni . Nak tengok ? sini sini kat bawah nie :))
Okay ini jee boleh tunjuk . Nak tunjuk lagi tunggu dia membesar :D act , muka dia sebijik mcm her mum taw . Sama sangat , ada mix chinese sikit . Tak payah tanya pon boleh tahu anak siapa :D :)

Actually mata pon dah mengantuk . So kena lah siap-siap kan diri utk pergi beradu . Lain kali kita sambung cerita lagi . Kbaii :)) good mornight :D !

*foot note : nama baby tu  Nur Fatin Dania 

3 comments:

Iqa Syafiqa said...

comelnyer baby !!! suke bau baby,, wangi jer kan2? ^^

❀M!sz Zuhayra❀ said...

@Iqa Syafiqa Haah kan ? baby memang wangi always :))

rendy rhembest said...

Maniees bnget babynya.. heheehee

Done Follow 349
Follback ya http://rendyrhembest.blogspot.com/

 
✮ This blog is belongs to me ✿ Alright reserve done by MISS BLOSSOM ✮