Cute Polka Dotted Pink Bow Tie Ribbon
hye!dah masok jangan lupe follow and tinggalkan jejak.tak suke? angkat kaki then blahh,okei. maaf penggunaan 'aq' kepada yang lebih tua, bye :)

November 21, 2012

Seruan Gaza

Tett .. tett .. (bunyi message NOKIA 3310) 
Tengok berite kan ? sedih bile tengok naseb saudare saudari kite kat Gaza tu kan ? so , jangan lupe doakan umat ISLAM kat sane ye :) '' Rasulullah Shallallahu ‘alaihi wa Sallam bersabda: “Doa seorang muslim kepada saudaranya tanpa pengetahuan saudaranya tersebut adalah
...doa yang mustajab (dikabulkan) '' okey faham ?  Dan disebabkan itu lah kami sebagai warga USIM menyahut seruan ini :) Rase semangat pulak bila ramai ramai pakai baju warne hitam nie . Hihi . Baru nampak ramai nye budak USIM hari nie . Selame nie mcm tak perasan pulak -.- okey ini tipu , hahaha . Pastu ape lagik kan nak buat ? Mestilaa amek gambar ramai ramai . Tapi budak budak kelas aq jee lah . hihi . Yang laen-laen tak sempat pulak nak snap same same . Sory mory eikh :) 

okey foine ~ kami mmg selalu brsame :)
okeyy , aq tak paham ape yg sebenanye wani ngn asma' buat tu -.- 
Kami sudah menunaikan tanggungjawab untuk memprotes tindakan ISRAEL LAKNATULLAH ke atas GAZA dengan memaki pakaian HITAM . Anda pula bile ? okeyh . tak dapat nak update panjang lebar sebab ?? ade lagi tanggungjawab yang lebih penting untuk dilaksanakan . okeyhh foinee . esok kami ade exam untuk subject orientalis barat & technology multimedia .  Pray for us also !! :) oke byee .
okeyh . ini tak sengaje :-P 

 
✮ This blog is belongs to me ✿ Alright reserve done by MISS BLOSSOM ✮