Cute Polka Dotted Pink Bow Tie Ribbon
hye!dah masok jangan lupe follow and tinggalkan jejak.tak suke? angkat kaki then blahh,okei. maaf penggunaan 'aq' kepada yang lebih tua, bye :)

November 1, 2012

The Best Wishes on My Befday

   Okeyh , bersempena dengan kepulangan ku hari ESOK (kasi bold biarr nampak) HAHA , aq nak update ckeeett jee . Agaknye lah . Hihi . Harinie befday aq , cecehh . Nak mention bagai pulakkan ^_^ . Ehh biarrlaa kan , blog aq , suke aty lahh nak buadd ape . Ken ken ken ? Nanty dah balek NILAI , dah tak boleh nak update dengan senang lenang . Memang tak sentuh langsong kot nty . So , biarlah POST ini menjadi pengubat rindu FOLLOWERS aq ketika ketiadaan aq nty . HAHAHAHA . bajet kau hotstapp lah kan -.-  oke k sudah lahh tu . Merepek bagai , keje tak siap , buku tak bace , ade haty nak di rindu rindu kan . Huhu -.- sob sob sob . Taknak balek senanyee tau . Tolong lah paham :'(
   Okey lah setopp , nak cite nie jee actually >.< kan befday aq kan ann ann  , pastu ramai lah yang wish . Kihkihkih . Eh bukan nak bangge atau bongkak atau hidung tinggi tau , nak bagitahu jee yang aq sangat terharu dengan ke'wish'an korang tuhh . Especially kepade orang orang terdekat and kawan kawan serta sahabat sahabat tak kira lah dekat or jauh dimate tetapi dekat di haty . Fuhhh , panjang ucapan nie . Oke tarik napas japp . hm , sambung lagik . Mereka yang tak pernah putus memberi semangat serta nasihat yang  tak lekang dek panas dan tak luntur kena clorok :-P (merepek sudahhh) oke dah laa , dah habes idea nak tulis ape . Oke jomm tengok sape sape yg jadi my bestier wishers on my befday tuu :)
okey , ni Normah Rameli . My BFF from FORM 1 until now and foerever :)
Yang ini dari Syida , Huda n Lisa . Amboii , kemain kreatif idea mereka kan ? Species jee ucapan -.-

Okeyhh , nie panjang kemain . Ini AMALINA NAZARI . My beloved sista . Kenal dr aq fom 4 sampai skunk dye dah fom 5 :) Lame sangat tak jumpe . SUMPAH aq miss gilerr kat dye , sob sob :'(

Ni Nor aka HANNI NUR . 
The other one of my BFF is INTAN AFIFAH ISMAIL . Special lahh tu konon nyee -.-
btw tengss :)
 Tidak lupe dan takkan ku lupe . Sahabat ku ini , RADIAH RIZUAN , singaporean :)
My BFF from fom 1 until now and forever , NABILA SARIF . Sangat sayang kpd beliau :)
Comel mcm beliau jugak :-P okey sory . Nie LAILA majnun . Hihi :))

Nie YANA NAJWA . my twins ^_^ . Sampai 2 kali wish . Betol-betol sayang aq nie :)
Okeyyh , last but not least . My kakak sayang :) NUR AJEERAH .
Fuhh , amacam ? panjang tak ? tak sangat kan ? Semua nie kawan-kawan setia , sahabat sejati . Aq sayang korang tauuu . Terime kasih jadi kawan aq , tahan & sabar dengan perangai aq -.- . Aq takkan lupe korang , sayang korang till JANNAH , we will meet there okey gurls :') iskisk terharu lahh dengan kate-kate aq nie :-P . Takkan ku lupa , family-family yang wish aq especially my belooooooved mum !! Siap buat wish kat CILI FM lagi , sungguh terharu ketika DJ mengutara kan name dan lagu utk aq . Wakakaka :) 

No comments:

 
✮ This blog is belongs to me ✿ Alright reserve done by MISS BLOSSOM ✮