Cute Polka Dotted Pink Bow Tie Ribbon
hye!dah masok jangan lupe follow and tinggalkan jejak.tak suke? angkat kaki then blahh,okei. maaf penggunaan 'aq' kepada yang lebih tua, bye :)

February 16, 2012

BUKAK BUKU BARU

Assalamualaikom 


Hye !! kite rindu laa kat awak wahai BELOG ku sayang . Haha .
Oke ! suke mrepek kann . Hm , nak cite ape eikh entri kali nie ? Kompius laa .
Banyak sangat bende nk diceritekan . Yelaa , hobi pon bercakap tanpe henti . Lepastuu
idea pon mencurah-curah laa kan . Kononnye nak jadi penulis di diwaktu lapang kan 
(sejak bile entah simpan cite-cite tu?)

Oke laa , malas lhaa nak mmbebel banyak-banyak . Sebab nak mmbebel lagii banyak .
HAHA (gelak macam setan seketike) .
Hm , korang perasan tak ape yg laen cket kt blog aq nie? (bagi mereka yg selalu
follow blog aq laa kan) Ade tak ade tak ? Ace sakap cket :DD
Tak perasan ? HUH ! Takpe , kasik aq perasankan korunk . Hehe . K k , tengok pic kat 
bawah nie . Then compare kan dgn blog aq skunk . oke :)
Sekarang nampak tak ? Oke , bende tuu dah takde lagik . Aq pon nk remove laa .
Hm , pelik ? Jgn laa cmtuu . Haaaa ! Dah takde ape yg serasi antre kami 
kott . Bak kate kawan-kawan aq '' kumbang bukan seekor lhaa'' . Hm , betol laa kn .
Tapi masalahnye skunk . Yang aq nak bukan kumbang ==' . Bole tak ubah cmtu?
Haha . Dah laa , aq da malas nak pk lagik . Saket pale otak nihh aww . 
Taknak cite lagik pasal nie . Cukop laa setakat beberape tahun dgn dye (tahun ke ?)
tengah tahun 2010 ---> tengah bulan 2 2012
And , tengss alot to my frend Intan Afifah yang banyak mmbantu kami .
HAHA . ayat tak boleh blahh kan ? Juga kepada
 Nor Nabiha :)

sekarang kite bukak buku baru :)
klik for more

Haaa , ini laa yang aq kene dan WAJIB fokus sekarang . 
Jadual waktu kuliah utk sem 2 nty . Hanye tinggal beberape hari jew lagi nie .
Haishh . Macam-macam perasaan ade nie . Tak taw laaa teman nak kabonye
mcm mne . HIHI . Hari isnin bg aq agak pack lhaa . Yelaa , sem lepas punye jadual ,
hari isnin kelas petang 1 subjek SAHAJA . Nie ade 2 plak tuhh . Belom masok 
kelas tutorial . Mane laa agaknye USIM nak masok kan lagik  . Jangan lhaa dye kacau 
hari RABU aku yang lengang + tenang tuu kan . Bagii lhaa aq rehat cket .
Hurm . Aq memang berazam lhaa kan nk study elok-elok sem 2 nie . Taknak jadi mcm
 sem 1 dulu . Terlalu banyak sgt bermaen . Pastuu time exam pon boleh lagik
layan KOREA , HINDUSTAN , MOVIE dan mcm2 lagik laa . Konon nye nk
release tension lhaa . Sekali rsult kua , amekkk kaw !! Naseb baek sume lulus . 
Alhamdulillah takde 'D' . (konon da bagos laa tu) . HAHA .
Tapi kire oke laa tuu . Aq igt akan terus down gile-gile rsult nye . Yelaa , mase tuu kan 
aq ade masalah yang sgt2 BESAR gajah kan . Igt lagik tak entri aq yg dulu tuu ?
Tak igt laa tu kan . Oke , jom bace kejap kat sini .

Ape-ape pon aq tetap bersyuko dgn ape yg ade nie . Tu sume dah ditakdirkan utk
aq kan . So , kite kena laa terime dgn redha kan . InsyaAllah , ade hikmah 
disebalik sume tu . Betol tak betol tak ? :) 
So , kengkawan , chill always mcm aq nie . Even menghadapi masalah yg cukop
besar sampai kan kawan-kawan aq bole cakap 
'' zue relex jewk kan , kalau aq laa yg kene rase nye dah takde
semangat nk edop'' Hm , itu laa yg korunk nampak kan pada zahir nye diri aq nie .
Tapi kalau tengok dari batinnye laa kan , aq nie dah rase mcm tanak edop taw .
Bayang kn laa segale nye habes cmtu jewk . Perit wooo nak menghadapi sume tuu .
Hanya mampu berdoa supaye aq ikhlas sume yg terjadi tu .
Haaaaa ! kuat tak saye (T____T) .
Oke , chill :) :) :) aq tak suke menampak kan ksdehan diri ku ini :D


No comments:

 
✮ This blog is belongs to me ✿ Alright reserve done by MISS BLOSSOM ✮