Cute Polka Dotted Pink Bow Tie Ribbon
hye!dah masok jangan lupe follow and tinggalkan jejak.tak suke? angkat kaki then blahh,okei. maaf penggunaan 'aq' kepada yang lebih tua, bye :)

February 18, 2012

TODAY 18 FEB 2012

HYE  :)

Ape kan daye , tidak mampu ku untuk melawan takdir yg telah ditentu kan .
Hm . ohh . Hati . Ape yg tertulis oleh mu dikala ini ? Sungguh sukar untuk ku 
mengungkapkannye . Terlalu sukar dan keliru . 
Ohh , haaaaacumm !! Erk . HAHA .  Mak aihh . Tetibe ayat aq nak berbunge-bunge
segala kan . Yuckss ! Oke , ari nie aq da balek ke USIM  terchintee . 
Seronok ade , sdey pon ade laa jugak . Tak tau laa nk ckp mcm mne kan . 

Ekceli takde ape pon aq nk post . Saje jewk nak post utk last day kat rumah nie .
Nty da kat kampus , bz laa kot . Da start kuliah bagai . Mmg takde mase la kan nk post2
nie . So , nk post laa dulu walaupon ntah ape-ape .
Sebenanye , aq mcm saket aty + geram taw . Grrrrr !! Tetibe lak aq nye wall FB tu
jadi TIMELINE . Eeei , aq mmg tak suke laa . Haaa . Menyesal aq tekan satu app nie .
Igt kan ape bende . Rupe-rupe nye switch to TIMELINE . Budusss betoi la .
Tu yang aq mmg takde mood gile-gile nie . 

2 comments:

LynnDamya said...

laaah kesian...jgn ah bad mood, tp sy pon sedih gak skg ni sbb tak dapat tgk concert avril hari ni !! arghh...err sorry terover plak kt sini, haha take care :)

❀M!sz Zuhayra❀ said...

Heee , takde laa , over cket jewk . k k :)

 
✮ This blog is belongs to me ✿ Alright reserve done by MISS BLOSSOM ✮