Cute Polka Dotted Pink Bow Tie Ribbon
hye!dah masok jangan lupe follow and tinggalkan jejak.tak suke? angkat kaki then blahh,okei. maaf penggunaan 'aq' kepada yang lebih tua, bye :)

September 2, 2015

THROWBACK PART 3: PENANG part 2


Jom sambung entry yang lepas. Sementara seorang Zuhairah tengah rajin nie. HAHA ! Rasa nya takde nak borak panjang sebab nak bagi tengok gambar je :) hari ke 2 ni, tak pergi memana tempat ilmiah sangat lah. Cuma pepagi jee tu pergi Muzium Pulau Pinang (agaknya lah nama dia tu) hahah tak hingat pulak sis ni :P



Semalaman tidur kat Hotel An-Nahdhoh. Seronok best selesa hotel nie. Tapi berpagi pagian kena keluar sebab kenapa ntah haha. Mata pon still bengkak tak cukup tidur :P mata bengkak pon ada sebab lain jugak kahkah hanya Lisa and Huda je tahu apa terjadi malam tu. HAHA ! Yang pakai baju kemeja tu Miss Husna, aka our tutor for subject Application Braille :) dia memang sempoiii !




Siap breakfast apa semua pastu acah2 photoshoot haha ! semua orang berjogging ketika dan saat ini.


Tiket nak masuk muzium jee pon. Tu pon simpan lagi sampai sekarang. Gigih kan? hahaha




 

Okay macam ni tau, tak tertarik apa apa pon dalam muzium nie. Kahkahkah ! Tak boleh jadi sejarawan lah budak ni T.T rindu sister kat sebelah I tu, now dia ada kat Jordan dgn husband dia :)






Okay sebenarnya macam ni, ntah apa kejadah pergi masuk taman ni pon aku tak tahu. HAHAHA ! maybe sebab time ni nak isi waktu terluang, maka pusing2 jumpa lah tempat ni. Dan layannnnzzz !


Nampak tak landasan keretapi atas tu? eh landasan ea? apa apa lah. HAHA ! peh saat ni aku dah cuak nak naik atas tu. Gayat dek non oi. Dan, memang aku nanges dalam ketapi tu sambil budak2 ni gelak T.T





Okay bye Bukit Bendera ! Muahhhcikeddd :* 

Okay habes untuk harini then kami pergi Teluk Bahang untuk bermalam kat sana. Dan waktu malam buat aktiviti dan ber BBQ. Ya Allah rindunya kenangan nie ;')



Fuhh memang jatuh cinta siap tergolek golek tau dkt Teluk Bahang ni ! Cantik pemandangan nya. Paling best chalet dia fuhh tido taknak bangun beb ! HAHAHA okay sambung perjalanan hari terakhir nie dengan melawat Library USM. Mestilah library, kami kan bakal librarian kahkah. Tapi aku rasa semua kerja nanti ke laut. Library nya ntah ke mana :P



 Budak budak JDT :P


Nampak kesemangatan memasing tu. Hahaha ! Alahaii rindu seh dengan budak budak ni. Then petang tu kami dah gerak balik dah. Mana yang balik utara dengan pantai timur tu kitorg hantar kat Butterworth. Then tinggal lah kami warga KL, Selangor, Perak and Johor pulang ke USIM. huhuhu ! Tapi sebelum tu singgah kilang Jeruk Pak Ali dulu. Rugi bak hang kalau pi penang tapi tak singgah hahaha padahal kat Johor pon ada jugak pe :P dan esok nya baru kami yg Johorean ni balik johor :) 

Done entry throwback Penang yeay !








No comments:

 
✮ This blog is belongs to me ✿ Alright reserve done by MISS BLOSSOM ✮