Cute Polka Dotted Pink Bow Tie Ribbon
hye!dah masok jangan lupe follow and tinggalkan jejak.tak suke? angkat kaki then blahh,okei. maaf penggunaan 'aq' kepada yang lebih tua, bye :)

March 10, 2012

UNTITLE

Photobucket

EHEMMM !!
oit kowang , rindu saye takk ?? HAHA . (perasan gilerrr )
okeoke gurau jeww laa . jgn laa serius sgt !
Hm , ekcelii aq takde story mory yg seronok yang nak dipostkan . 
HAHA . Tapii oleh kerane kawan-kawan aq semue sebok mengePOST entri baru ,
tetibe terbit rase jelous yang amat sangat . Yelarr semenjak mereka disuro buat BLOG
dengan perasaan rela-pakse oleh lecturer beliau , aq lah yang menjadii guru tutor utk 
mereka sume (mcm bangge cket larhh) HAHA . Tapii aq senang haty nak ajar sebab 
aq kan memang suke+minat bab-bab bende cmnihh . Bagi aq ape lah gune ade ilmu cmnie
lau kite tak bagi tunjok ajar kat orang laen kan? nampak tak kematangan aq skunk??
So , aq ponn bagii lar care2 nk buat blog nie agar nmpak cun dan comel mcm aq punye blog nie .
HAHAHA (mesti nak ckp aq perasan giler vavi kan?) ~ whateverrr~

          Hm , oke . Saye gembiree sgt sebab dapat balek kampung halaman ^_^ .
Tapii yang tak best nye sebab esok dah kene balek USIM terchinte . Hadoii .
Kembali kepade kepale otak yang serabott . HAHA . Camne nihh ??  Takper laa .
Nak taknak kene abeskan 4 taon kan kat sane . Lagii pown aq kan nak study molek2 .
HEHE . Pape pown , besyuko laa jugak an sebab dapat balek rumah drpade 
kengkawan aq yg tak dpt balek uh . HAHA . jahad gilerr kot aq !

Oke-oke , esok aq dah nak gerak balek NILAI , so mlm nihh kire 1st and last
entri aq laa kan dlm bln 3 nihh . Sebab pasnie aq cutii bulan 4 nty , lame lagik
nak balek ruma TT___TT . Camnie lah hidop diperantauan . HAHA .
giler ah ayat takboleh blahh kann .
Then , esok nak jumpe membe saye yang tersayang ! HAHA . 
erk , tak tak . Merepek jewk aq nihh . K , laa . Taknak citer lagik . BYE !!

** hatii saye dah diketuk oleh sumone lahh . sape yerr ??  
 

2 comments:

cahaya said...

hahahahaha aq ske ayat ko yang laaaast sekali tu...ape pae....diketuk! hahahah wallalweee.....jumpe sok ye yunk....peace!!

Tuan Azraie said...

come demo...:)

 
✮ This blog is belongs to me ✿ Alright reserve done by MISS BLOSSOM ✮