Cute Polka Dotted Pink Bow Tie Ribbon
hye!dah masok jangan lupe follow and tinggalkan jejak.tak suke? angkat kaki then blahh,okei. maaf penggunaan 'aq' kepada yang lebih tua, bye :)

August 26, 2011

RAHSIA TARIKH LAHIR MENGIKUT BULAN



ASSALAMUALAIKOM !
(jawab taw)
Oke , straight to title kat atas tuhh . Hehe .
Tadik mase aku online FACEBOOK , tetibe
aku baru terperasan application nih . Korunk msti da lame
kan taw . Yelaa, aku sorang jewk noob kt cnie . HAHA .
Act , da lame nampak . Tapi takde feel nak tengok .
Saje nak post entry nie , nak share aku nye
rahsia tarikh lahir ekot bulan .
Mane taw ade yang same bulan ngn aku an .
Katil sebelah jewk time kite diberanakkan . HAHA.
Oke , tipu! 
Jom bace cepatt .


  • Banyak idea dalam perkara.

  • Sukar untuk dimengertikan atau difahami sikapnya.
  • Berfikiran kehadapan.
  • Berfikiran unik dan bijak.
  • Penuh dengan idea-idea baru yang luarbiasa.
  • Pemikiran yang tajam.
  • Daya firasat yang sangat halus dan tinggi.
  • Sesuai jadi seorang doktor.
  • Cermat dan teliti.
  • Personaliti yang dinamik.
  • Sifat yang berahsia, pandai mencungkil dan mencari rahsia.
  • Banyak berfikir, kurang bercakap tetapi mesra.
  • Berani, pemurah, setia dan banyak kesabaran.
  • Terlalu degil dan keras hati.
  • Apabila berkehendak sesuatu, akan diusahakan sehingga berjaya.
  • Tak suka marah kecuali digugat.
  • Mudah ambil berat terhadap orang lain.
  • Pandai muhasabah diri.
  • Cara berfikir yang lain dari orang lain.
  • Otak yang sangat tajam.
  • Pandai mendorong diri sendiri.
  • Tidak hargai pujian.
  • Kekuatan semangat dan daya juang yang sangat tinggi apabila berkehendak sesuatu.
  • Cuba sampai berjaya.
  • Badan yang sasa.
  • Kasih sayang dan emosi yang sangat mendalam dan romantik.
  • Tidak pasti dengan hubungan kasih sayang.
  • Suka duduk di rumah.
  • Sangat rajin dan berkemampuan tinggi.
  • Amanah, jujur, setia dan pandai berahsia.
  • Tidak berapa berjaya dalam mengawal emosi.
  • Bercita-cita tinggi.

  • Perangai tidak dapat diramal dan mudah berubah-ubah.




Ape - ape pown depend pade diri sndri gak an .
Yang kat atas nie , major mmg kene ngn life aku .
Except **badan sasa . Harap maklom !

Oke , bai :)














No comments:

 
✮ This blog is belongs to me ✿ Alright reserve done by MISS BLOSSOM ✮